old&ugly
Well-known member
Nećeš dočekati!!!!Ja cekam dan kad cu Oldia odvest kod Mome
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nećeš dočekati!!!!Ja cekam dan kad cu Oldia odvest kod Mome
A ja sam vjerovao da je Višnjić glumacOvo Visnjic pjeva najbolje
loš glumacA ja sam vjerovao da je Višnjić glumac
Ma pevaljkaloš glumac
Amds nemoj biti nacionalno isključivPatak pa sta si ti siptar?
O siptarima sve najbolje, Kosovo je njihovoAmds nemoj biti nacionalno isključiv
Vec kad im zelis sve naj bilo bi lijepo da se izrazavas o albancima.O siptarima sve najbolje, Kosovo je njihovo
Tako se to radi pickice. Uci VenturaHajde kad sam prozvan, da se onda i uključim. Od svih cura koje se plaćaju, naglašavam koje se plaća, SiGy nije najbolja s kojom sam bio ali je najzabavnija. Ali da ću ići drugima to planiram a o tome da li ćemo se vidjeti još koji put to ovisi o SiGy ne o meni.
Apsolutno, ali na njihovom jeziku oni se takoder sami tako zovuVec kad im zelis sve naj bilo bi lijepo da se izrazavas o albancima.
I to zapravo nije uvredljivoApsolutno, ali na njihovom jeziku oni se takoder sami tako zovu
ShquitareI to zapravo nije uvredljivo
Kosovo je srce SrbijeO siptarima sve najbolje, Kosovo je njihovo
Ma jok... Po Srbiji je Zemlja srce Srbije.. Taj natod tamo zivi vijekovimaKosovo je srce Srbije
Drugacije to zvuci na njihovom jeziku iz razloga jer oni imaju nekoliko slova vise od nas. Opcepoznato je da je to izraz koji se upotrebljava da bi ih se uvrijedilo...jbt i elementarne kulture te moram ucitiApsolutno, ali na njihovom jeziku oni se takoder sami tako zovu
ventura nisam znao da si srbinKosovo je srce Srbije
Bas me zanima ima li ovdje Albanaca i osjecaju li se uvrujedenim. Albanac je iskljucivo Hrvatska rijec. Ne moras. Preskoci sto ti se ne svidaDrugacije to zvuci na njihovom jeziku iz razloga jer oni imaju nekoliko slova vise od nas. Opcepoznato je da je to izraz koji se upotrebljava da bi ih se uvrijedilo...jbt i elementarne kulture te moram uciti
Ja se držim rezolucije UN 1244.Ma jok... Po Srbiji je Zemlja srce Srbije.. Taj natod tamo zivi vijekovima
Ljudi u Srbiji imaju nesrecu sto su povodljivi i sto uvijek biraju polumozgove koji ih vode u propastJa se držim rezolucije UN 1244.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|