Sisata i guzata
Well-known member
Pa evo dodite, naravno da je to jeftinije od mog dolaska,onda mi jeftinije doći u zg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa evo dodite, naravno da je to jeftinije od mog dolaska,onda mi jeftinije doći u zg
kolko je ondaPa evo dodite, naravno da je to jeftinije od mog dolaska,
500..eto fer samkolko je onda
Jbt ko na stocnoj pijaci500..eto fer sam
Joj dajte nemojte izmisljat.. Sve pet, samo volim konmretne dogovoreal nisi mi ko prije
Pa ne smijem se... Samo trebate doc ili da ja dodemnije zbog dogovora. nego zbog ismujavanja
A zezamo se somi... Koliko se meni sprdaju pa se ja ne ljutimkako si rekla? točim vodu doma i nosim van?
jbg smšavila si i to dosta , nije loše, prije svega zbog zdravlja, ali cice bu trebalo podignutiA i ti si rekao da mi nevaljaju sise...
Za to si ti zaduzen.....jbg smšavila si i to dosta , nije loše, prije svega zbog zdravlja, ali cice bu trebalo podignuti
Hajde kad sam prozvan, da se onda i uključim. Od svih cura koje se plaćaju, naglašavam koje se plaća, SiGy nije najbolja s kojom sam bio ali je najzabavnija. Ali da ću ići drugima to planiram a o tome da li ćemo se vidjeti još koji put to ovisi o SiGy ne o meni.hipotetsko pitanje...
Oldie se mora sada izjasniti da si ti najbolja i prestat ici drugim curama?
Jaoo nee sad ce opet pocet....Hajde kad sam prozvan, da se onda i uključim. Od svih cura koje se plaćaju, naglašavam koje se plaća, SiGy nije najbolja s kojom sam bio ali je najzabavnija. Ali da ću ići drugima to planiram a o tome da li ćemo se vidjeti još koji put to ovisi o SiGy ne o meni.
ja sam bio uvjeren da je ona najboljaJaoo nee sad ce opet pocet....
Nekad su se Njemci rugali gastarbajterima koji su kupovali u Aldiju ali sad i oni kupuju, tako da čemo gledati sve štedljivije Njemce i rastrošnije Hrvate!!!!To sam vidjela u hotelu na moru jbt na rucku ekipa nijemci si u flasu toce hotelski sok za vrijeme rucka
Nije to kolega ta razina koja bi me zainteresirala.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|