M
Mozart deleted
Guest
Hahhahahhaha za pjesmice marijoletu jos uvijek nisam upoznat, a ovaj herc je znak zahvaleKako bi sve dao za SiG , a meni šalje srčeko , a Marijoletu piše pjesmice u pp .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahhahahhaha za pjesmice marijoletu jos uvijek nisam upoznat, a ovaj herc je znak zahvaleKako bi sve dao za SiG , a meni šalje srčeko , a Marijoletu piše pjesmice u pp .
Kako to mislisKako bi sve dao za SiG , a meni šalje srčeko , a Marijoletu piše pjesmice u pp .
Ventura je lisac , osjetio je on tko ga ne može ugroziti
Ventura ih jebe i onda nakon sta obavi poso par puta da preporuku. To je as. Prvo zapisa svoj teritorijA ona voli starije, što ja tu mogu, moram ići dalje. Marijole mi je preporučio neku curu koja mi je blizu kvartu.
Jaoo nikad ne s... U tanjur iz kojeg jedes, odnosno biraj cure sto dalje od kvarta, valjda ti je toliko trebao reci...A ona voli starije, što ja tu mogu, moram ići dalje. Marijole mi je preporučio neku curu koja mi je blizu kvartu.
Da, zajebala me hahahaha. Naivan sam ko severina u camcuEvo odsad ti odg na svaku poruku
Pa ako se odlucis da se koji put vidimo slobodno se javi, ali znas da nema uvjetovanja i naredjivanja sigici...A ona voli starije, što ja tu mogu, moram ići dalje. Marijole mi je preporučio neku curu koja mi je blizu kvartu.
Pa lajkala sam ti postDa, zajebala me hahahaha. Naivan sam ko severina u camcu
Ja sam mislio da ce bit neki tekstPa lajkala sam ti post
Aa jbg. Sve smo vec rekliJa sam mislio da ce bit neki tekst
A Modu kurac od preporuke !!!! Od mene više ni jedan info za tebe ni za MarijoletaA ona voli starije, što ja tu mogu, moram ići dalje. Marijole mi je preporučio neku curu koja mi je blizu kvartu.
Tako jeee, cuvaj svoj teritorijA Modu kurac od preporuke !!!! Od mene više ni jedan info za tebe ni za Marijoleta
Bit ce ventura za par dana taj koji daje svima preporukeA Modu kurac od preporuke !!!! Od mene više ni jedan info za tebe ni za Marijoleta
Pa ako se odlucis da se koji put vidimo slobodno se javi, ali znas da nema uvjetovanja i naredjivanja sigici...
Kako ne mozes... Ako budes htio mozemo se naci u prostoru ali bez ikakvih uvjetovanja icim.. Ja se vidjam s kim god hocu, kad god hocu i tu nema uzvisenih emocija...A dobro, ne mogu te shvatiti, ali budem.
Nikad ali baš nikad ne idi kod kurve iz svog kvarta...A ona voli starije, što ja tu mogu, moram ići dalje. Marijole mi je preporučio neku curu koja mi je blizu kvartu.
I ne jebi prijateljicu od cure ili bože moj prijateljicu od žene, šogoricu ni u kom slučaju , ako ne želiš noćnu moru . Žene ne znaju čuvati tajnuNikad ali baš nikad ne idi kod kurve iz svog kvarta...
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|