Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
badava sve .samo jedna je pravaTako je stari , tko nije jebao Panteru , a jebali su je svi , kao da nema vozačku dozvolu za jebanje
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA EVO GA POCINJE OPETTTTTbadava sve .samo jedna je prava
mđimurski..samo travica za početak je li Sombrero mudrijašu podravski?!
Kod kraljice trotoaraI ko je sad bipolaranMa zavisi kad mi sta pase, kad mi pase da sam kurva onda sam kurva, kad mi pase svetica svetica itd..Odavno sam ja govorio da je sig profeesionalka ali ona izmislja nesto... pomutila um Venturi. Ne zna jadan jel ide kod kurve, frendice, cure, kraljice, vjestice???.. i ja bi se zabunio...
SiG je samo jedno , vještica nad vješticama i uskoro radi samo sado mazo .................Odavno sam ja govorio da je sig profeesionalka ali ona izmislja nesto... pomutila um Venturi. Ne zna jadan jel ide kod kurve, frendice, cure, kraljice, vjestice???.. i ja bi se zabunio...
Sa 7 crnih macaka...SiG je samo jedno , vještica nad vješticama i uskoro radi samo sado mazo .................
Oprosti Some, bio sam sa frendom u Đurđevcu u restoranu i rekao da su oni Bilogorci. Odmah se svi narogušili da su Podravci. Međimurski mudrijašu.mđimurski
I Bog manipulacijeSiG je samo jedno , vještica nad vješticama i uskoro radi samo sado mazo .................
Malo...uh konačno sve proćitao. baš je dobro. samo mi žao ovih zaljubljenih. al ja ih razumijem. i ja sam se malo zaljubio
bolje rečeno malkice hahah. to macho zvučiMalo...
Jesi ti to posto svodnik, moro sam promjenit sta sam piso hahahaTko prvi donese novu metlu SiG za Valentinovo , ima sex za samo dva Stjepana
BockasJaoo bratee kad sombrero i ja pocnemo boce okretat
Do sad si vrijeđao Anu , sad prelaziš na mene ?Jesi ti to posto svodnik, moro sam promjenit sta sam piso hahaha
uh ne smijem ni pomislitiJaoo bratee kad sombrero i ja pocnemo boce okretat
Nebi ja nikad na tebe presao. Ja cijenim tvoj rad i trud.Do sad si vrijeđao Anu , sad prelaziš na mene ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|