Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi ti svjesna kakav je to macho muskarac. Moras ga upoznatvidjet ćemo
Ma i on će se ispričat , onako muški i osjećajnoprije njega mora mi se onaj ispričat
uživo
E sad je Mod sjebao stvar. taman je Venturica krenuo u realizaciju opakog plana, a on....Eto nam Zorroa (maskirani osvetnik) . Pojavio se kao i uvijek , tiho i ušao u legendu
Anchy sad si sigurna , Ventura okuplja harem, a znam i koji mu je krajnji cilj , želi tebe i SiG odvesti zajedno u krevet
neče sigurnoMa i on će se ispričat , onako muški i osjećajno
Primas li ispriku u seksi odjeci?neče sigurno
pa to i nosim daPrimas li ispriku u seksi odjeci?
Napustiti ili ostati?hoču zbog tebe
Jel skupa isprika?pa to i nosim da
napustiti ču zbog tebeNapustiti ili ostati?
ruža i čokoladaJel skupa isprika?
Tako je stari , tko nije jebao Panteru , a jebali su je svi , kao da nema vozačku dozvolu za jebanjeTi ni ne znaš tko je pantera
..samo travica za početak je li Sombrero mudrijašu podravski?!pa upoznat će me . samo kavica
Ja nisam ali mi je ventura dao toplu preporukuTako je stari , tko nije jebao Panteru , a jebali su je svi , kao da nema vozačku dozvolu za jebanje
E za ovo, ruža i čokolada, ne možeš dobiti pičke ni u Kalesijiruža i čokolada
Ja nisam ali mi je ventura dao toplu preporuku
Pantera moraš prvo pjevati od svih kurve kao slušati Iron Maiden prije Sepulture!Tako je stari , tko nije jebao Panteru , a jebali su je svi , kao da nema vozačku dozvolu za jebanje
Oprosti mi, kasni placa. Ali obecajem da cu otic i tebi cu se prvom javit. Jel moze?I još nisi otišao
popust za isprike samo vrijedi za dvojicu tuE za ovo, ruža i čokolada, ne možeš dobiti pičke ni u Kalesiji
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|