Uzet ćemo u razmatranjeNebi ja nikad na tebe presao. Ja cijenim tvoj rad i trud.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzet ćemo u razmatranjeNebi ja nikad na tebe presao. Ja cijenim tvoj rad i trud.
Uzet ćemo u razmatranje
Nemam ja nista protiv, znas da sam ja proevropskih shvatanjaŠalješ mi srčeko , sad će te Ana i SiG potrgat
Nemam ja nista protiv, znas da sam ja proevropskih shvatanja
Nebi se ja tebi SiG onolko javljo da ga volim primit u bulju. Da jesam zvao bi jedinu pravu bez konkurencijeNisam ja moderan, kod mene samo kljuc u bravu ulazi. Hahaha nisam tapsiguz bez brige.
Ma znamm nemoj se toliko ritati jer onda jos dublje uđeNebi se ja tebi SiG onolko javljo da ga volim primit u bulju. Da jesam zvao bi jedinu pravu bez konkurencije
Joj najebo sam sad....Ma znamm nemoj se toliko ritati jer onda jos dublje uđe
Da, a uvijek Vi za sve krivi.e moj mocarte ti još gori od mene u uvlačenju
Evo npr zasto Ventura nije na tebe ljubomoranNisam ja reko da nisam gori, ali nisam tolko javno izlozen
Zato sta mi ne odgovaras hahahahaEvo npr zasto Ventura nije na tebe ljubomoran
Evo odsad ti odg na svaku porukuZato sta mi ne odgovaras hahahaha
Ventura je lisac , osjetio je on tko ga ne može ugrozitiEvo npr zasto Ventura nije na tebe ljubomoran
Ja sam uz venturu bio u svakoj njegovoj odluci i jos sam ga branio od hejteraEvo odsad ti odg na svaku poruku
Pa nisam ja zaljubljen u nju, ja sam tu iskljucivo da se malo sprdam i da vidim jel ima sta kvalitetno za pod jajcanije se teško zaljubiti u sig
Kako bi sve dao za SiG , a meni šalje srčeko , a Marijoletu piše pjesmice u pp .reci već jednom da bi sve dao za sig. čemu folirancijo radi nje si tu haha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|