Juciepenn
Well-known member
Ne kvari mi romanticnu veceru.Tko prvi donese novu metlu SiG za Valentinovo , ima sex za samo dva Stjepana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne kvari mi romanticnu veceru.Tko prvi donese novu metlu SiG za Valentinovo , ima sex za samo dva Stjepana
Ali bez mesa molim te... E sad ce te napast VNe kvari mi romanticnu veceru.
NaravnoAli bez mesa molim te... E sad ce te napast V
Ali bez mesa molim te... E sad ce te napast V
Imaš lekciju :A glup sam znam što te gnjavim. Reci Modu da me isključi nekoliko dana.
Što je to za novi početak , mali znak pažnje i noćno druženje .Sve to? Ali ima ona druge planove taj dan.
još jedan uvlakač hahaNaravno
Ma nek napada ko hoce, kad si se jadala da nemas nis za Valentinovo i kad je trebalo pjevat borbene svi su sutili.
Sad cemo mi fino vecerat uz vino, podruzit se, ispricat, nakon toga te ususkam na spavanje i ko pravi godpodin to odradim ne ocekujuci nista za uzvrat ko pol foruma ovdje.
A V. se ne bude ljutio valjda, zna da smo bili uz njega i da je dobar decko.
Podsjetio si me da je Valentinovo pred vratima! A nemam ga s kime provesti, pogotovo ako je Ventura već bezecirao Sig. Ana, ti si mi jedina nada, inače ću morat provesti Valentinovo s MarijolomImaš lekciju :
1. Naruči McD , bezmesni meni
2. Kupi buket crvenih ruža
3. Kupi bombonjeru
4. Nabavi bocu šampanjca
5. Spremi 2 Stjepana u džep
6. Nazovi SiG , naruči druženje 14.02.2021.
Dam ti ružu i pusu. Seks nećeš dobit prije braka.Napisite svoje ponude jednu ispod druge pa cu izabrati najbolju
Cuo sam da Bico i Brineta traze jednoga za ValentinovoPodsjetio si me da je Valentinovo pred vratima! A nemam ga s kime provesti, pogotovo ako je Ventura već bezecirao Sig. Ana, ti si mi jedina nada, inače ću morat provesti Valentinovo s Marijolom
Vecer... Jel ti znas gdje si dosaoVecer i pozdrav svima
Nije ni blizu njegovog kvarta. Samo mu je onako usput...Ali preporucio sam mu jednu ljubaznu i diskretnu curu..Naglasavam diskretnu SigJaoo nikad ne s... U tanjur iz kojeg jedes, odnosno biraj cure sto dalje od kvarta, valjda ti je toliko trebao reci...
Ja sam diskretna al dzabe kad drugi nisu... Nisam ja ta koja ne shvaca pravila ovog biznisa...Nije ni blizu njegovog kvarta. Samo mu je onako usput...Ali preporucio sam mu jednu ljubaznu i diskretnu curu..Naglasavam diskretnu Sig
NeVecer... Jel ti znas gdje si dosao
E ubrzo ces saznati, ostani prisutan
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|