Sisata i guzata
Well-known member
Pa ja sam samo rekla uvjete.... Nije strasno.. To je danas prosjek svudai ovako u svoj toj prepisci ispadam predmet zajebancije. ne volim to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja sam samo rekla uvjete.... Nije strasno.. To je danas prosjek svudai ovako u svoj toj prepisci ispadam predmet zajebancije. ne volim to
Bez brige naci ce on nacin za predriblat dogovor..Trebala sam sutit.. Ma proslo je, somy je u lovi
nije lova problem.Pa ja sam samo rekla uvjete.... Nije strasno.. To je danas prosjek svuda
Hahaha strah me sad, mozda ce to napravit samo da mene predeBez brige naci ce on nacin za predriblat dogovor..
Cekam mozarta za stotku
Prihvatio on cijenu ali zajebat ce, ma 100 je moja. Jel se kladimo ili sta?A daj pa nisam znao da ce odustat
nije lova problem.
Pa vidim da se vec sad negoduje, tako da bi ja radije sacuvo svoju stojuPrihvatio on cijenu ali zajebat ce, ma 100 je moja. Jel se kladimo ili sta?
Bjezm odavde...prokleta je ovo tema.. nema tu para osim za sigHahaha strah me sad, mozda ce to napravit samo da mene prede
Pametna odluka...Pa vidim da se vec sad negoduje, tako da bi ja radije sacuvo svoju stoju
Ali ako se predomislis do petka mozemo i poduplatPametna odluka...
Zamisli da u inat nama ode i napravi cudoAli ako se predomislis do petka mozemo i poduplat
Vec si poceo driblat ali vjest si u tome ko krunoslav jurcic u repkimožda treba pogledati i konkurenciju. pošto tu više nije ništa prijateljski. ni spika ko što je bila
Dese se iznenadenja ali ja tipujem na sigurnoZamisli da u inat nama ode i napravi cudo
Reci mu da je konkurencija jos skuplja i jos manje prijateljskaDese se iznenadenja ali ja tipujem na sigurno
To kralju taj tvoj 1% je meni sveima vremena. daleko je subota. za sad 99% dolazim
kolko ide meni hahah?To kralju taj tvoj 1% je meni sve
Tebi tvoja lova u dzep, meni mozartova, sigici venturina, ventura dobije sto hoce win-win-win-win situacijakolko ide meni hahah?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|