Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok, javite ako se slaze da dodeteda,moram dogovoriti sa njom
ironična?Ok, javite ako se slaze da dodete
Neeeironična?
A nije promjena somy moram znati jel sigurno i jel smo sve dogovoriliiskreno nije frka ići. al ne svđa mi se ta prmjena pisanja,nimalo
tu ćemo se dogovoriti? ili u pp?A nije promjena somy moram znati jel sigurno i jel smo sve dogovorili
Najbolje tu da i ja znam pa da ja dodem s tobom.tu ćemo se dogovoriti? ili u pp?
Moze i u pp, dan, vrijeme, obavezno da znam prije jer se moram sprematitu ćemo se dogovoriti? ili u pp?
Ček, budem onda i ja došao držati svijećuNajbolje tu da i ja znam pa da ja dodem s tobom.
Moze i u pp, dan, vrijeme, obavezno da znam prije
i onda ćeš sve to napisati ovdje?Moze i u pp, dan, vrijeme, obavezno da znam prije jer se moram spremati
Pa necu al kazem moram znat.. A moraju i oni zbog okladei onda
Ali zelja vam se ispinila... Druzimo se za vikend, a to je najvaznije....prije sam bio pajac za tombolu , a sad za okladu? kako bi se ti osjećala? reci iskreno
ok. dogovorit ćemoJa sam pretpjela i gore stvari od toga..
Dobra je ova opcija svaki tjedan.Vidim vas prvi put, to je cijena za nove, normalno ne za nekog koga vidam 8 godina ili scaki tjedan
Gospodin sa cvijećem?Kakav romantkSamo da znam dan unaprijed da dolazite jer vikendom obicno imam dogovor s gospodinom sa cvijecem pa da izmislim nesto
Budemo se dog, samo da ti ne dosadimDobra je ova opcija svaki tjedan.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|