Jbg mozart... vise srece dr putTebi tvoja lova u dzep, meni mozartova, sigici venturina, ventura dobije sto hoce win-win-win-win situacija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbg mozart... vise srece dr putTebi tvoja lova u dzep, meni mozartova, sigici venturina, ventura dobije sto hoce win-win-win-win situacija
Nista ti nisi kapirao ali nema vezedogovoreno
joj nisamNista ti nisi kapirao ali nema veze
pa kak da te kontaktiram za dogovor?A jbt ne odg na to... Procitajte jos jednom moj post par strana iza
Som gdje sam ja u toj prici....vec si zaboravio....ima vremena. daleko je subota. za sad 99% dolazim
i mene zanima...pa kak da te kontaktiram za dogovor?
nisam prijatelju. neznam kolko je lajkova. ako je 40 idemo zajednoSom gdje sam ja u toj prici....vec si zaboravio....
Opet bi ti cijelu rukunisam prijatelju. neznam kolko je lajkova. ako je 40 idemo zajedno
Some 14 lajkova, prijavi se sa 6 lažnih profila da isposluješ u guzunisam prijatelju. neznam kolko je lajkova. ako je 40 idemo zajedno
kome je to išlo?Kad vam se svrsava svrsite jer ce vam pasti kurac. Zapratite me za jos savjeta
Nekome tko nije odavde ali hvale vrijedan savjet...kome je to išlo?
iskreno nije frka ići. al ne svđa mi se ta prmjena pisanja,nimaloBit će neka izlika
Zena ga ne pustiMarijole šta misliš koja bi izlika mogla biti,u to se treba kladiti
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|