Organizirajte neku ekipu za ocevid jer ova ni prvu pomoc ne daje...E moj sombrero, lose ti se pise...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Organizirajte neku ekipu za ocevid jer ova ni prvu pomoc ne daje...E moj sombrero, lose ti se pise...
misliš?ili znaš?E moj sombrero, lose ti se pise...
Nece mu no to pomocE moj sombrero, lose ti se pise...
Ide ventura s namaOrganizirajte neku ekipu za ocevid jer ova ni prvu pomoc ne daje...
Sama si rekla, ako padne u nesvjest..pokupis se i ostavis ga mackama...misliš?ili znaš?
Necu ga doma vodit jbt ide on u t.. Samo i lift i razizemljeSama si rekla, ako padne u nesvjest..pokupis se i ostavis ga mackama...
Nece on zakarat al blokirat cemo ga barem...Mozart, jel i dalje mislis da sombrero ide karat??
Hocemo u 100 €
Ššš ...pokusavam barem ja dobiti u ovoj prici. Jer nit ce sombrero dobit picke nit ti kurca...bar da netko profitiraNece on zakarat al blokirat cemo ga barem...
Ajde ok... Mozemo 50,50??Ššš ...pokusavam barem ja dobiti u ovoj prici. Jer nit ce sombrero dobit picke nit ti kurca...bar da netko profitira
blokirat ćete me barem??Nece on zakarat al blokirat cemo ga barem...
Hm, hm, sad bi se Somy mogao i zainatit...Mozart, jel i dalje mislis da sombrero ide karat??
Hocemo u 100 €
Ako zajebete stvarblokirat ćete me barem??
Nisam ti ja pimp, nit ti meni da dijelim zaraduAjde ok... Mozemo 50,50??
SiG... imaš pmAko zajebete stvar
Okladu.... Ipak se radilo o meni i somiju....Nisam ti ja pimp, nit ti meni da dijelim zaradu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|