M
Mozart deleted
Guest
Inspektorica anjaJbt gdje je moderator od petka... Kao da sam na krim tim 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inspektorica anjaJbt gdje je moderator od petka... Kao da sam na krim tim 2
No photoshop but goddessshop Patak....A da probaš SIG slikat se pod Fenjerom lakše bi izrazila crnobijeli ten haha ova žarulja što koristiš od koliko je wati haha
Ne cujemo se al to nije razlog da ne bude na forumuPa vi ste na whatsapu.
Ministrica za ljudska prava i resurseNe cujemo se al to nije razlog da ne bude na forumu
Pa kud baš tamo???? A u stvari parking je sa unutarnje strane, ali mislim da oko Gardena i poslije ponoći je velika fluktuacija....Ja zamisljam MP i somya na parkiralistu kod gardena
Ni stadion maksimir po noci nije losPa kud baš tamo???? A u stvari parking je sa unutarnje strane, ali mislim da oko Gardena i poslije ponoći je velika fluktuacija....
Ali prednost je da je i bolnica Dubrava blizu pa ako zatreba Somyju brza intervencija tu suuuuu
Imaš kavu za ovu ideju
Ma, u i oko Dubrave ima lokacija kao u priči..Ni stadion maksimir po noci nije los
E takobok svima,bok sigi,bok mocart
A parking iza ine, ima i jedan fukodromcic preko puta sarajevske ulice, nema nikog al ko ima iole spusten auto najebo je jer su rupe tolke da deru sve od ispodJednom sam se vozila s bivsim iz kluba i kako sam bila sa starcima nismo mogli kod mene a nije mi se dalo da me vozi sebi u jebene Gracane i onda sam predlozila da to obavimo u autu.. Stali smo iza velesajma na onaj veliki parking al lik se u meduvremenu onesvijestio od alkohola koliko je bio pijan tak da sam ga ostavila tamo da spava a sebi pozvala taxi, to je bilo prije pet sest godina
Ovo je bio moj jedini pokusaj seksa u autu.. Jos sam i stikle imalaA parking iza ine, ima i jedan fukodromcic preko puta sarajevske ulice, nema nikog al ko ima iole spusten auto najebo je jer su rupe tolke da deru sve od ispod
Ja sam i auto ostetioOvo je bio moj jedini pokusaj seksa u autu.. Jos sam i stikle imala
Pa otkuda ti ideja seksati se u štiklama u autu, pa poderati ćeš i presvlake i tapacirung krova....Ovo je bio moj jedini pokusaj seksa u autu.. Jos sam i stikle imala
Jbg islo iz CezaraPa otkuda ti ideja seksati se u štiklama u autu, pa poderati ćeš i presvlake i tapacirung krova....
E moj sombrero, lose ti se pise...Jednom sam se vozila s bivsim iz kluba i kako sam bila sa starcima nismo mogli kod mene a nije mi se dalo da me vozi sebi u jebene Gracane i onda sam predlozila da to obavimo u autu.. Stali smo iza velesajma na onaj veliki parking al lik se u meduvremenu onesvijestio od alkohola koliko je bio pijan tak da sam ga ostavila tamo da spava a sebi pozvala taxi, to je bilo prije pet sest godina
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|