Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam na dijeti patkovina...sama od sebe propadam a jedem normalno.. Jedino sto radim kao konjSIG ako budeš duže na dijeti morat ćes i nadimak Sisata i Guzata mijenjat?
sve ok. i onako je to forum,jel?Ma sve pet ali ja imam dovoljno frendova.. Ako se nalazimo radimo posao a ja jako ozbiljno shvacam kada me se placa za nesto.
Uvijek sam imala bas ono gospodu ali dvije stvari u ovom poslu mogu izdvojit kao nepodnosljive:nepostivanje dogovora i kad vam kazem nazovite sat vremena prije a vi pred zgradom i cudno vam kako ja nisam tamo.. Alergicna sam na to. Komunikacija i samo komunikacija
Forum je forum ali ja u zivo nemam forum vec ozbiljno radim i zaradujem. Ako se dogovorimo nema zajeba, jel ok? Znaci ako kazemo u 18 u 18:00 me zovete ispred zgradesve ok. i onako je to forum,jel?
kaže se kobila ne konj nisi muško hihiNisam na dijeti patkovina...sama od sebe propadam a jedem normalno.. Jedino sto radim kao konj
U 18 je golForum je forum ali ja u zivo nemam forum vec ozbiljno radim i zaradujem. Ako se dogovorimo nema zajeba, jel ok? Znaci ako kazemo u 18 u 18:00 me zovete ispred zgrade
S cim sam zadovoljan?zamisljao sam to kao prijateljski susret. jebeš sex. ima ga svugdje. moc vidim da si zadovoljan hahah
Pa nije se uozbiljila, samo ti kaze kako sve ide.da se sig uozbiljila. poslje sve ove zajebancije
Ocu da ubacis i bok mozart iduci putbok svima,bik sigi
Nadam se da se zezaš. Postoje i kvalitetniji forumi od ovoga gdje se vode ozbiljnije rasprave. Tu mi je samo troje ljudi zanimljivo, a to su ovi što ih pratim.Ventura znam da citas.
Ako se danas ne vratis na forum s nama je gotovo.
Ovaj novi sam kao ja ili ??? Ja ne vodim ratove oko ljubavi, a ako se kod Sig oslobodi mjesta u srcu rado cu joj popuniti tu rupu ako zatrebaVolio bi da sad izbije rat izmedu venture sombija i ovog novog udvaraca
Ti si taj novi smekerOvaj novi sam kao ja ili ??? Ja ne vodim ratove oko ljubavi, a ako se kod Sig oslobodi mjesta u srcu rado cu joj popuniti tu rupu ako zatreba
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|