Sisata i guzata
Well-known member
Hvala, dobro da znamzašto druker?.....osoba o kojoj SIG priča me godinu i više napada da mu sredim jednu frendicu i uvijek zajebe naravno.....neozbiljan je do bola
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala, dobro da znamzašto druker?.....osoba o kojoj SIG priča me godinu i više napada da mu sredim jednu frendicu i uvijek zajebe naravno.....neozbiljan je do bola
Tommy peder gori od sombijazašto druker?.....osoba o kojoj SIG priča me godinu i više napada da mu sredim jednu frendicu i uvijek zajebe naravno.....neozbiljan je do bola
i to je)Tommy peder gori od sombija
I trazit ce da mu budes jamac...Nemoj da cuje patak. Zenit ce te.
Ja imam snalazljivost da se uvijek izvucem iz govana... Al ne onu kriminalnu... Njemu to faliI trazit ce da mu budes jamac...
i ja samSve sam odblokirala na telefonu.. Nemam vise ni jedan blokiran kontakt.... Debili se ionako nemaju muda javit, a ove brojeve iz 2016 mi glupo drzat blokirane
Cak i jednog vatrogascai ja sam
"ti zbog mene izdao bi njega, metak bi primio zbog svega"Jel se sjecate ovoga
takav nick poznat mi sa smokveCak i jednog vatrogasca
Kad treba fizikalija dobar je Patak o jebem te životeSta bi ja s njim... On jos mora da raste radi i trudi se... Ja padam samo na finu gospodu... Kako je pisalo i u oglasu
Nije nick, zanimanje jetakav nick poznat mi sa smokve
A zgodan decko bio, sam se upropastioNije nick, zanimanje je
Cuvaj za sebe patkoSig mislio sam te online poševit sad ti nedam
Tel: 064/677-677
|
|
|
|