Sisata i guzata
Well-known member
Ako jesi, nisi se proslavioNisam to ja bio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako jesi, nisi se proslavioNisam to ja bio
Tko je taj.. uputi nas.Sutra mi dode gospodin cvijece navecee
Pa nezz jesi skuzio da sam nekad cijelu vecer tipa do 1,2 ujutro zauzetaTko je taj.. uputi nas.
Pored tomya, patke, sombija, mozarta ti nekog cvjecarA???
Ili ako se sjecas kad sam spominjla la struk... To je lik s kojim idem van, donosi garderobu, cvijece, kolace.. Nekad i ne pojebe, samo prica i cugaPa nezz jesi skuzio da sam nekad cijelu vecer tipa do 1,2 ujutro zauzeta
Sjecam se ja toga...ali fora je u tome da pojebes ove decke ovdje...inace ova igra nema smisla...Ili ako se sjecas kad sam spominjla la struk... To je lik s kojim idem van, donosi garderobu, cvijece, kolace.. Nekad i ne pojebe, samo prica i cuga
Ali koga??? Somy nece doc, Mozart otkazao radi priv. ObavezaSjecam se ja toga...ali fora je u tome da pojebes ove decke ovdje...inace ova igra nema smisla...
Tomy radi krugove na rotoru od 12h i ceka adresu...Ali koga??? Somy nece doc, Mozart otkazao radi priv. Obaveza
Ja sam imo dogovor ali imam obiteljske probleme i jednostavno se nije moglo. Ispala je sig jako fer prema meniJel se slazete momci??
Da nisi i ti neki sombrero-fuckerJa sam imo dogovor ali imam obiteljske probleme i jednostavno se nije moglo. Ispala je sig jako fer prema meni
Tomy nije ozbiljan....Tomy radi krugove na rotoru od 12h i ceka adresu...
Tomy je najozbiljnijiTomy nije ozbiljan....
Tu su svi takvi....Da nisi i ti neki sombrero-fucker
Fakat nisamDa nisi i ti neki sombrero-fucker
Ispituje cijelo vrijeme ljude da ga preporuce.. Vjeruj mi da nismo jedno za drugo, sinisa zg mi je rekao...Tomy je najozbiljniji
Mani se ti foruma primi se plavog. Nema tu kruhaTu su svi takvi....
Sinisa zg. Pizdo jedna drukerskaIspituje cijelo vrijeme ljude da ga preporuce.. Vjeruj mi da nismo jedno za drugo, sinisa zg mi je rekao...
Samo izazivasTu su svi takvi....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|