Sisata i guzata
Well-known member
Sta ce mi plavi... Ako nisi skuzio nemam vremena ni za sebe kamoli za plavi.. Mebi tel svaki dan zvoni samo se ja ne javljam svimaMani se ti foruma primi se plavog. Nema tu kruha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ce mi plavi... Ako nisi skuzio nemam vremena ni za sebe kamoli za plavi.. Mebi tel svaki dan zvoni samo se ja ne javljam svimaMani se ti foruma primi se plavog. Nema tu kruha
Mora da se sinisa boji liftovaSinisa zg. Pizdo jedna drukerska
Jel mi to posvecena pjesma ili ti se samo slusa hahahahaIdemo Mozartt
Uzmes neki jeftini mobitel na tisku ko sluzbeni i nek sombrero bude pimpZamisli da nakon svega zavrsim u olavom jbt, ekipa na aparatima
Marijole dogovaraUzmes neki jeftini mobitel na tisku ko sluzbeni i nek sombrero bude pimp
Ja uvijek s posvetom...Jel mi to posvecena pjesma ili ti se samo slusa hahahaha
Ja uvijek s posvetom...
Pogledaj kroz prozorA gdje je Venty?
Samo nekoj dobroj picki... nema od tebe zaradeMarijole dogovara
Ee da ti znas koliko ja zaradujeem....Samo nekoj dobroj picki... nema od tebe zarade
Nemoj da cuje patak. Zenit ce te.Ee da ti znas koliko ja zaradujeem....
Sta bi ja s njim... On jos mora da raste radi i trudi se... Ja padam samo na finu gospodu... Kako je pisalo i u oglasuNemoj da cuje patak. Zenit ce te.
zašto druker?.....osoba o kojoj SIG priča me godinu i više napada da mu sredim jednu frendicu i uvijek zajebe naravno.....neozbiljan je do bolaSinisa zg. Pizdo jedna drukerska
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|