Patak
Well-known member
pucajE patak aj stani malo da procitam recenzije za latine, bar 5 min molim te
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pucajE patak aj stani malo da procitam recenzije za latine, bar 5 min molim te
Uglavnom radi samo penis..."Vidite, problem je u tome što je Bog dao muškarcima mozak i penis no ne dovoljno krvi kako bi oboje radili istovremeno"
Kao u ponedjeljak!!! Pa jbt očito sam ja predmet zajebancijePa nezz jesi skuzio da sam nekad cijelu vecer tipa do 1,2 ujutro zauzeta
Nisam kad me nisi pozvala,nema adrese ni niceg u ppAko jesi, nisi se proslavio
Dobro da muskarac nema sise jošUglavnom radi samo penis...
Ma nee... To onaj cvjecar ostaje tako al on ne jebe, on prica, a mi smo se jebali cijelo vrijemeKao u ponedjeljak!!! Pa jbt očito sam ja predmet zajebancije
Turbo ozbiljan i spreman kao njemački vojnik 1941. godineTomy nije ozbiljan....
Kod fine gospode?Uglavnom radi samo penis...
Tomy radi krugove na rotoru od 12h i ceka adresu...
SIG imaš ti koju frendicu inteligentnu da dođe u birtijuMa nee... To onaj cvjecar ostaje tako al on ne jebe, on prica, a mi smo se jebali cijelo vrijeme
Daj adresu pa cemo vidjet tko je ozbiljanTomy nije ozbiljan....
Mislim lik nije cvjecar nego fura cvijece sa sobomMa nee... To onaj cvjecar ostaje tako al on ne jebe, on prica, a mi smo se jebali cijelo vrijeme
Nismo mi jedno za drugo, vjeruj mi... Ja to odmah vidimDaj adresu pa cemo vidjet tko je ozbiljan
BižuterijaMislim lik nije cvjecar nego fura cvijece sa sobom
Decki smirite strastiTommy peder gori od sombija
Vraže ovo je DUBOKOOOOO"Vidite, problem je u tome što je Bog dao muškarcima mozak i penis no ne dovoljno krvi kako bi oboje radili istovremeno"
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|