Sisata i guzata
Well-known member
Jednom smo se razisli na par mj mozemo opet, sto se mene tice..Na krivim mjestima si čitala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jednom smo se razisli na par mj mozemo opet, sto se mene tice..Na krivim mjestima si čitala
Ne moram citati, dovoljno i sama poznajem taj svijetJednom smo se razisli na par mj mozemo opet, sto se mene tice..
Nikoga nisam s tobom uspoređivao i nikakvi ultimatumi nisu potrebni .Nikad ali nikad mene nemoj usporedit vise s njima ako hoces i dalje dolazit, ok?
I aman dosta vise ljubomore...Ne moram citati, dovoljno i sama poznajem taj svijet
Idi gdje znas.. Meni vise neNikoga nisam s tobom uspoređivao i nikakvi ultimatumi nisu potrebni .
Zar misliš da je to neophodno , ovako javno iznositi ?Idi gdje znas.. Meni vise ne
Javno skriveno ne i to je to...Zar misliš da je to neophodno , ovako javno iznositi ?
Ja je vodim stalno...Vodite ljubav a ne rat
Ti si odlučila za oboje , što ja tu mogu .Javno skriveno ne i to je to...
Cekam odobrenje...sig vodi ljubav...dosta interneta za danas
Nije...ja sam previse pravedna za politikusig podhitno u politiku...to je tvoj pravi poziv
Takvi nemogu u politiku odnah bi te izbacili u politici prolaze paraziti tipa “Njonjo”Nije...ja sam previse pravedna za politiku
Prije 6 godinasig kad si zadnji put "vodila ljubav" bez naknade?
Sutis slusas i klimas glavom i dobar siTakvi nemogu u politiku odnah bi te izbacili u politici prolaze paraziti tipa “Njonjo”
Sig moja, tebi fali ljubavi u životu. To na ovom forumu nećeš naći.Prije 6 godina
Sig idemo na viski kod Mome...Sutis slusas i klimas glavom i dobar si
Ma da, evo trazim si buduceg muza...Sig moja, tebi fali ljubavi u životu. To na ovom forumu nećeš naći.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|