Sisata i guzata
Well-known member
Jednom smo se razisli na par mj mozemo opet, sto se mene tice..Na krivim mjestima si čitala![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jednom smo se razisli na par mj mozemo opet, sto se mene tice..Na krivim mjestima si čitala![]()
Ne moram citati, dovoljno i sama poznajem taj svijetJednom smo se razisli na par mj mozemo opet, sto se mene tice..![]()
Nikoga nisam s tobom uspoređivao i nikakvi ultimatumi nisu potrebni .Nikad ali nikad mene nemoj usporedit vise s njima ako hoces i dalje dolazit, ok?
I aman dosta vise ljubomore...Ne moram citati, dovoljno i sama poznajem taj svijet
Idi gdje znas.. Meni vise neNikoga nisam s tobom uspoređivao i nikakvi ultimatumi nisu potrebni .
Zar misliš da je to neophodno , ovako javno iznositi ?Idi gdje znas.. Meni vise ne
Javno skriveno ne i to je to...Zar misliš da je to neophodno , ovako javno iznositi ?
Ja je vodim stalno...Vodite ljubav a ne rat![]()
Ti si odlučila za oboje , što ja tu mogu .Javno skriveno ne i to je to...
Cekam odobrenje...sig vodi ljubav...dosta interneta za danas
Nije...ja sam previse pravedna za politikusig podhitno u politiku...to je tvoj pravi poziv![]()
Takvi nemogu u politiku odnah bi te izbacili u politici prolaze paraziti tipa “Njonjo”Nije...ja sam previse pravedna za politiku
Prije 6 godinasig kad si zadnji put "vodila ljubav" bez naknade?
Sutis slusas i klimas glavom i dobar siTakvi nemogu u politiku odnah bi te izbacili u politici prolaze paraziti tipa “Njonjo”
Sig moja, tebi fali ljubavi u životu. To na ovom forumu nećeš naći.Prije 6 godina
Sig idemo na viski kod Mome...Sutis slusas i klimas glavom i dobar si
Ma da, evo trazim si buduceg muza...Sig moja, tebi fali ljubavi u životu. To na ovom forumu nećeš naći.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|