Sisata i guzata
Well-known member
Pa to... A kako ces sebe odviknut??Nece, nece... cilje je odviknuti ga od kurvi..da proba zivot, da se opusti i postane pravi lovac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to... A kako ces sebe odviknut??Nece, nece... cilje je odviknuti ga od kurvi..da proba zivot, da se opusti i postane pravi lovac
Jel ima potencijala za to ili je mission imposible 5 dio?Nece, nece... cilje je odviknuti ga od kurvi..da proba zivot, da se opusti i postane pravi lovac
zove me stari frend . bolestan je. moramo se vidjeti.nismo se vidjeli 5-6 god.u 9 mjesecuPa kud tamo, daleko
Ima, ima.. Samo moram nestat na neko vrijeme.. Daleko od ociju daleko od srcaJel ima potencijala za to ili je mission imposible 5 dio?
Ja sam mlada nadobudna iz crne gore dosla sa opeklinama drugog stupnja.. Od nedostatka sume, drveca opcenito.. Masa ljudi, prljavo...zove me stari frend . bolestan je. moramo se vidjeti.nismo se vidjeli 5-6 god.u 9 mjesecu
Kada se prestanem baviti poslom 12, 14+ sati dnevno. Imat cu vise vremenaPa to... A kako ces sebe odviknut??
E jbg onda ces bit kao sombrero vecKada se prestanem baviti poslom 12, 14+ sati dnevno. Imat cu vise vremena
A ja cu ga naviknutiVentura ce me odviknuti
I svadat ces se tu sa mladim narastajimaE jbg onda ces bit kao sombrero vec
Btw jos cekam da izjednacimo...Kada se prestanem baviti poslom 12, 14+ sati dnevno. Imat cu vise vremena
Mkslis da je meni potreban oglas?
Nisam to rekla s mislju da sam ja bolja, prosto ne treba mi oglas...I naravno da ti bolje izgledas
BljuvI naravno da ti bolje izgledas
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|