Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nije...trudi se oko CriystalMarijole, mislim da nam je mod blokirao patku....
"Dok patrole nocne vode me
Ne izgleda bolje od Ane Jordanovac i ne lupetaj gluposti jer to je gore od bilo kakvog komplimenta .I naravno da ti bolje izgledas
Kako kome... Vecini ocito da... Cim ja ne trebam oglas a ona trebaNe izgleda bolje od Ane Jordanovac i ne lupetaj gluposti jer to je gore od bilo kakvog komplimenta .
Ne... Nisam dobila zeleno svjetloevo Sig pitanje za tebe
Ne..Nisi ti svoga tijela gospodarica?
To je oglas od salona , koriste uglavnom njezine slike da privuku klijente , vjeruj mi njoj ne treba oglas i da cura radi samostalno bila bi u rangu Viki , Leone, Nine , Andjeline nekada .Da ne bi bilo zabune..ni jedna zgodna cura ne treba oglas.
Niti za jednu nisam cula ni procitala bas nesto pohvalno... Dapace... Kad vec nacinjes tu temu...To je oglas od salona , koriste uglavnom njezine slike da privuku klijente , vjeruj mi njoj ne treba oglas i da cura radi samostalno bila bi u rangu Viki , Leone, Nine , Andjeline nekada .
Spolne bolesti, seks bez kondoma, ispuhani silikoni....smrad, odradivanje na desetke klijenata dnevnoNiti za jednu nisam cula ni procitala bas nesto pohvalno... Dapace... Kad vec nacinjes tu temu...
Nikad ali nikad mene nemoj usporedit vise s njima ako hoces i dalje dolazit, ok?Spolne bolesti, seks bez kondoma, ispuhani silikoni....smrad, odradivanje na desetke klijenata dnevno
Jer meni je financijski apsolutno istoNikad ali nikad mene nemoj usporedit vise s njima ako hoces i dalje dolazit, ok?
Na krivim mjestima si čitalaNiti za jednu nisam cula ni procitala bas nesto pohvalno... Dapace... Kad vec nacinjes tu temu...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|