Nisam primijetio.To mi je najveca mana...jel tako Ventura?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam primijetio.To mi je najveca mana...jel tako Ventura?
A mozda meni donese stavio sam soma kn na DinamoNe zanima me sve sto mi ne donosi lovu
Cim nema sexa ti ignor...Nisam primijetio.
uh svaka čast. daj bože da to zaradiš. al bit će jako teškoA mozda meni donese stavio sam soma kn na Dinamo
Više ja pijem, ti slabo.Cim nema sexa ti ignor...
A jbt nismo se druzili u prave dane...Više ja pijem, ti slabo.
Ja sam mu za cugu. Ti si mu samo za seksEto tu si se odazvao... A kad treba samnom na cugu sutis...
Hoces reci ja sam samo za ispraznit seJa sam mu za cugu. Ti si mu samo za seks
Sad kad ovo lajka ima i njega da blokiramHoces reci ja sam samo za ispraznit se
Nego???Hoces reci ja sam samo za ispraznit se
Pa da ali ja bih prijateljsko druzenje, kavica, kokteli.... Hahahhh kako izaci iz ovog posla u samo par satiNego???
Pa to si mu na kraju krajeva i ti sama govorila...
Marijole, nisam ja kao neki.Nego???
Pa to si mu na kraju krajeva i ti sama govorila...
E nemoj mi sad na Marijola, dobri smo si vec dva danaMarijole, nisam ja kao neki.
Ma nisam ni mislio na njega.E nemoj mi sad na Marijola, dobri smo si vec dva dana
Ti si jedan mali Svizac i poltron bez svoga ja !!!!!!Marijole, nisam ja kao neki.
Ali kad ti spomenem neseksualno druzenje nema teMa nisam ni mislio na njega.
Ne mjeseaj kruske i jabuke..Pa da ali ja bih prijateljsko druzenje, kavica, kokteli.... Hahahhh kako izaci iz ovog posla u samo par sati
A jbg... Mislila sam cisto frendovski nista vise...Ne mjeseaj kruske i jabuke..
Onda se ljutis kada razvije neke osjecaje koje ne bi trebao jer na kraju krajeva odnos je klijent-prositutka. Sama si mu rekla da ne ocekuje vise.. vuces mi Venturu za nos. Pravis mu kaos u glavi. Znas da sam slab na njega opet cemo se posvadit...
Ne bi nikad izdao ni tebe ni Marijola.Ti si jedan mali Svizac i poltron bez svoga ja !!!!!!
Izdao bi prijatelja zbog picke
A sta bi ih izdao sta bi kavu popili, jel?Ne bi nikad izdao ni tebe ni Marijola.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|