old&ugly
Well-known member
Da li bi mogao srediti da Pantera primi starca????Bacam se na Panteru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li bi mogao srediti da Pantera primi starca????Bacam se na Panteru
Samo se usudi , doći ćemo mi kod Mome i to strojevim korakomOmg ljudi, blokirat cu vas
Mod, jel ti mene izbjegavas odkad volim njezno i laganoSamo se usudi , doći ćemo mi kod Mome i to strojevim korakom
Zašto te ne bi primila ?Da li bi mogao srediti da Pantera primi starca????
Ma daj, pa ti nisi uopće za olimpijske igre. Čisto sam iznenađen.Kakvo vezanje za radijator i davljenje roletom
Pa da jbt nakon 30 god rada jis uvijek ima oglasZašto te ne bi primila ?
Pa ne takve... Masazica, svijece... Poljupci, saputanjeMa daj, pa ti nisi uopće za olimpijske igre. Čisto sam iznenađen.
Svako ima svoje želje.Ma za kosu , gurtna od rolete oko vrata i s guza bejb, ovi mladići uopće nisu maštoviti
Ong venty bojim ih se, spasi me!!!!!Svako ima svoje želje.
Pa vidi Mod, ja sam se ložio na SiGy, znaš ono "cura koja obećava" i sad se ona pita "što radijator, što roleta", dakle ništa od pravog orgijanja, samo maženje (sjebao joj Vntr psihu i od jebačice postala curica), a i sam kažeš da bi kod Pantere, koja je mašina drobilica, ali ona ne prima starije od 45????Zašto te ne bi primila ?
Skupljam municiju , sve sto se nakupilo je tvoje . Reci mi samo da dodjem 2 sata prije Ventya , znaš da mi je to najmilijeMod, jel ti mene izbjegavas odkad volim njezno i lagano
A starac bi trebao doc u pon, pantera ne samo da ima koronu vec i vj stosta...Pa vidi Mod, ja sam se ložio na SiGy, znaš ono "cura koja obećava" i sad se ona pita "što radijator, što roleta", dakle ništa od pravog orgijanja, samo maženje (sjebao joj Vntr psihu i od jebačice postala curica), a i sam kažeš da bi kod Pantere, koja je mašina drobilica, ali ona ne prima starije od 45????
Nema te 2 tj...Skupljam municiju , sve sto se nakupilo je tvoje . Reci mi samo da dodjem 2 sata prije Ventya , znaš da mi je to najmilije
Ja sam je smirio, vi ste svi isti, dosadili ste.Pa vidi Mod, ja sam se ložio na SiGy, znaš ono "cura koja obećava" i sad se ona pita "što radijator, što roleta", dakle ništa od pravog orgijanja, samo maženje (sjebao joj Vntr psihu i od jebačice postala curica), a i sam kažeš da bi kod Pantere, koja je mašina drobilica, ali ona ne prima starije od 45????
Godine su me sjebale... Kuca 30 eta na vrataA starac bi trebao doc u pon, pantera ne samo da ima koronu vec i vj stosta...
Pa da, ali što ću kod tebe ako ćemo se maziti, ono intimna atmosfera, pa onda idem u kazališteA starac bi trebao doc u pon, pantera ne samo da ima koronu vec i vj stosta...
Pa lezat cemo jedno kraj druhogaPa da, ali što ću kod tebe ako ćemo se maziti, ono intimna atmosfera, pa onda idem u kazalište
Ma prima Pantera sve , ali ovi mladji su joj draži jer su gotovi za 5 min , pa stigne obradit vise glava . Jbg kad joj ti dodjes , ne gine joj 1 sat sistematskog hoblanjaPa vidi Mod, ja sam se ložio na SiGy, znaš ono "cura koja obećava" i sad se ona pita "što radijator, što roleta", dakle ništa od pravog orgijanja, samo maženje (sjebao joj Vntr psihu i od jebačice postala curica), a i sam kažeš da bi kod Pantere, koja je mašina drobilica, ali ona ne prima starije od 45????
Pa lezat cemo jedno kraj druhoga
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|