A tko te masirao?Jebem mu body to bodyu, masna sam od ulja da mozes ribice peci na menei
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A tko te masirao?Jebem mu body to bodyu, masna sam od ulja da mozes ribice peci na menei
Ja sam masirala jbgA tko te masirao?
Ko je rekao da mu se sviđa?Ne mogu naci fejk dostojan mene jbg al drago mi da vam se svida, danasnja
A i mislim zaista se ima cime ponositiDef drzava za ponosNacionalnost je nesto sto smo dobili po rodenju, nismo stekli i ne mozemo se ponositi stvarima za koje nismo sami zasluzni...
OldieKo je rekao da mu se sviđa?
Oldie ima problema s vidom, mutno mu je
Tebi nije?Oldie ima problema s vidom, mutno mu je
Je i meni jeTebi nije?
Svatko ima pravo voljeti svoje, ali ni ja u BG ne nosim hrvatski dres ni grb. Ne treba prizivati zlo doći će samo.A i mislim zaista se ima cime ponositiDef drzava za ponos
Ma ja sam hodala sa majicom Zagreb, nikad nikakvih problema... Beogradani su uglavnom kulturni ljudi, cak ni cajke ne slusajuProblem su ovi juzni, i Banjaluka...Svatko ima pravo voljeti svoje, ali ni ja u BG ne nosim hrvatski dres ni grb. Ne treba prizivati zlo doći će samo.
Dobro vidim, i još sam i naočale stavio na nos. Jbg Omega, o ukusima se ne raspravlja, i zašto bi se tebi sviđalo ono što se meni sviđa.Oldie ima problema s vidom, mutno mu je
Gdje te ližem?Venty evo mastarija:Masiras me uljem i lizes, onda ja tebe, klizim sisama po cijelom tijelu
Cijelo tijelo, a onda ja tebeGdje te ližem?
Ma daj, pa milijun i pol stanovnika, čista matematika da moraš naletjeti na nekoga komu će se zacrniti pred očimaMa ja sam hodala sa majicom Zagreb, nikad nikakvih problema... Beogradani su uglavnom kulturni ljudi, cak ni cajke ne slusajuProblem su ovi juzni, i Banjaluka...
MožeCijelo tijelo, a onda ja tebe
Lizati nauljeno tijelo?????Venty evo mastarija:Masiras me uljem i lizes, onda ja tebe, klizim sisama po cijelom tijelu
A ima svega... Sto siromasniji uglavnom to zadrtiji... Nacionalizam se lijeci putovanjima... Nije mrdnuo iz Nisa i zna samo za to..Ma daj, pa milijun i pol stanovnika, čista matematika da moraš naletjeti na nekoga komu će se zacrniti pred očima
Daaa.. Topina... Ulje okusa cokolade npr.. Ima i togaLizati nauljeno tijelo?????
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|