Sisata i guzata
Well-known member
Jbt na rucak... Nisam stigla do sad..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Shupak joj ližeš , uvlakacu jedan .Gdje te ližem?
Ve tura je pretekao Jucia...Shupak joj ližeš , uvlakacu jedan .
Cijelo tijeloShupak joj ližeš , uvlakacu jedan .
Jaoo Ventyyda ti vidid ljunavne porukice izmedu moda i mene..Cijelo tijelo
Ma ulje je uljeDaaa.. Topina... Ulje okusa cokolade npr.. Ima i toga
Ne možeš tako pojednostavljivati nacionalizam da su siromašni tome više podložni ili polupismeni. Pa sjeti se Akademije, SANU, krema intelektualne Srbije, a mali ljudi su bježali od mobilizacije ne iz straha već poradi zdravog razuma.A ima svega... Sto siromasniji uglavnom to zadrtiji... Nacionalizam se lijeci putovanjima... Nije mrdnuo iz Nisa i zna samo za to..
Ma za kosu , gurtna od rolete oko vrata i s guza bejb, ovi mladići uopće nisu maštovitiJaoo Ventyyda ti vidid ljunavne porukice izmedu moda i mene..
A ima i toga... Meni se cinilo da su vise ljudi koji nisu nacitani, koji nisu putovaki, kojima je drzava jedino bogatsrvo. Al naravno da ima i ovih, koji gledaju svoj interesNe možeš tako pojednostavljivati nacionalizam da su siromašni tome više podložni ili polupismeni. Pa sjeti se Akademije, SANU, krema intelektualne Srbije, a mali ljudi su bježali od mobilizacije ne iz straha već poradi zdravog razuma.
Ovo za roletu me zabrinulo jbt...Ma za kosu , gurtna od rolete oko vrata i s guza bejb, ovi mladići uopće nisu maštoviti
Onaj fluid vas je totale razjebao, pa ostavite se šupka, zna se čemu pakšu služiCijelo tijelo
Starim, volim njeznosti, paznju, mazenja, saputanja na jastuku... Nisam vise ona od 22 god...Ovo za roletu me zabrinulo jbt...
Vezao sam za radijator, a gurtna mi nije pala na pamet. Mod imaš cugu za ovoOvo za roletu me zabrinulo jbt...
Objasni Ventici tko ti je razvalio onu roletu u sobiOvo za roletu me zabrinulo jbt...
SiGy udaj se, ovaj posao više nije za tebeStarim, volim njeznosti, paznju, mazenja, saputanja na jastuku... Nisam vise ona od 22 god...
Bacam se na PanteruStarim, volim njeznosti, paznju, mazenja, saputanja na jastuku... Nisam vise ona od 22 god...
Pa sad volim njezno i polako...ah dok ce me htjet dobro, al tesko da cu se udavatSiGy udaj se, ovaj posao više nije za tebe
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|