Sisata i guzata
Well-known member
Rakiju sto smo pricaliDonijet ću ja nešto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rakiju sto smo pricaliDonijet ću ja nešto
Koju?Ventyy imam novu seksualnu fantaziju...
Evo ispricam ti za sat vremena, sat i pol moram se opet podruziti jbg...
Ako je takav odnos i loša situacija, postoje i skiveni brojevi.Pa kad tad vidis ako zivis s tim likom... Ja bi npr gledala
A jbg onda neke druge provjere, nije bitna situacijaAko je takav odnos i loša situacija, postoje i skiveni brojevi.
Čemu uopće provjere? Samo može doći do razočarenja, potom svađe i sukoba. Ovako ništa se ne zna i sve OK, idilaA jbg onda neke druge provjere, nije bitna situacija
Čisti lažnjakČemu uopće provjere? Samo može doći do razočarenja, potom svađe i sukoba. Ovako ništa se ne zna i sve OK, idila
PS:
Dobra profilna, baš ono cica još da se vidi i guzica i onda je komplet!!!!!
Ko joj fotošopira slike?Čisti lažnjak
Prave, ... Ne mogu naci fejk dostojan memeKo joj fotošopira slike?
Ne mogu naci fejk dostojan mene jbg al drago mi da vam se svida, danasnjaČisti lažnjak
Uh jbt, valjda tetovirana više nije u RH!!!!Explore - Find your favourite videos on TikTok
Discover the latest TikTok videos on our Explore page. Stay up-to-date on the latest trends and explore your interests here!vm.tiktok.com
A gdje bi bila? Mislim cura je zgodna, ali se unakazila s tim tetovažamaUh jbt, valjda tetovirana više nije u RH!!!!
A jbg kad ja nikad nisam u neznanju... Uvijek doza opreza...Čemu uopće provjere? Samo može doći do razočarenja, potom svađe i sukoba. Ovako ništa se ne zna i sve OK, idila
PS:
Dobra profilna, baš ono cica još da se vidi i guzica i onda je komplet!!!!!
Jbt ako ovo skuže neki sinsi mogli bi joj kožu oderati....A gdje bi bila? Mislim cura je zgodna, ali se unakazila s tim tetovažama
Oprez je majka svih mudrosti, e sad bolje je u braku nekad oči zatvoritiA jbg kad ja nikad nisam u neznanju... Uvijek doza opreza...
Cek, to je ona iz oglasnika? Budalastine... Uvijek su "najveci" Srbi i Hrvati bili oni koji to uopce nisu..Jbt ako ovo skuže neki sinsi mogli bi joj kožu oderati....
Nacionalnost je nesto sto smo dobili po rodenju, nismo stekli i ne mozemo se ponositi stvarima za koje nismo sami zasluzni...Cek, to je ona iz oglasnika? Budalastine... Uvijek su "najveci" Srbi i Hrvati bili oni koji to uopce nisu..
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|