Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koju?Ventyy imam novu seksualnu fantaziju...
Evo ispricam ti za sat vremena, sat i pol moram se opet podruziti jbg...
Ako je takav odnos i loša situacija, postoje i skiveni brojevi.Pa kad tad vidis ako zivis s tim likom... Ja bi npr gledala![]()
A jbg onda neke druge provjere, nije bitna situacijaAko je takav odnos i loša situacija, postoje i skiveni brojevi.
Čemu uopće provjere? Samo može doći do razočarenja, potom svađe i sukoba. Ovako ništa se ne zna i sve OK, idilaA jbg onda neke druge provjere, nije bitna situacija![]()
Čisti lažnjakČemu uopće provjere? Samo može doći do razočarenja, potom svađe i sukoba. Ovako ništa se ne zna i sve OK, idila
PS:
Dobra profilna, baš ono cica još da se vidi i guzica i onda je komplet!!!!!
Ko joj fotošopira slike?Čisti lažnjak![]()
Prave, ... Ne mogu naci fejk dostojan memeKo joj fotošopira slike?
Ne mogu naci fejk dostojan mene jbg al drago mi da vam se svida, danasnjaČisti lažnjak![]()
Uh jbt, valjda tetovirana više nije u RH!!!!Explore - Find your favourite videos on TikTok
Discover the latest TikTok videos on our Explore page. Stay up-to-date on the latest trends and explore your interests here!vm.tiktok.com
A gdje bi bila? Mislim cura je zgodna, ali se unakazila s tim tetovažamaUh jbt, valjda tetovirana više nije u RH!!!!
A jbg kad ja nikad nisam u neznanju... Uvijek doza opreza...Čemu uopće provjere? Samo može doći do razočarenja, potom svađe i sukoba. Ovako ništa se ne zna i sve OK, idila
PS:
Dobra profilna, baš ono cica još da se vidi i guzica i onda je komplet!!!!!
Jbt ako ovo skuže neki sinsi mogli bi joj kožu oderati....A gdje bi bila? Mislim cura je zgodna, ali se unakazila s tim tetovažama
Oprez je majka svih mudrosti, e sad bolje je u braku nekad oči zatvoritiA jbg kad ja nikad nisam u neznanju... Uvijek doza opreza...
Cek, to je ona iz oglasnika? Budalastine... Uvijek su "najveci" Srbi i Hrvati bili oni koji to uopce nisu..Jbt ako ovo skuže neki sinsi mogli bi joj kožu oderati....
Nacionalnost je nesto sto smo dobili po rodenju, nismo stekli i ne mozemo se ponositi stvarima za koje nismo sami zasluzni...Cek, to je ona iz oglasnika? Budalastine... Uvijek su "najveci" Srbi i Hrvati bili oni koji to uopce nisu..
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|