old&ugly
Well-known member
Da li bi mogao srediti da Pantera primi starca????Bacam se na Panteru![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li bi mogao srediti da Pantera primi starca????Bacam se na Panteru![]()
Samo se usudi , doći ćemo mi kod Mome i to strojevim korakomOmg ljudi, blokirat cu vas![]()
Mod, jel ti mene izbjegavas odkad volim njezno i laganoSamo se usudi , doći ćemo mi kod Mome i to strojevim korakom![]()
Zašto te ne bi primila ?Da li bi mogao srediti da Pantera primi starca????![]()
![]()
![]()
Ma daj, pa ti nisi uopće za olimpijske igre. Čisto sam iznenađen.Kakvo vezanje za radijator i davljenje roletom![]()
Pa da jbt nakon 30 god rada jis uvijek ima oglasZašto te ne bi primila ?
Pa ne takve... Masazica, svijece... Poljupci, saputanjeMa daj, pa ti nisi uopće za olimpijske igre. Čisto sam iznenađen.
Svako ima svoje želje.Ma za kosu , gurtna od rolete oko vrata i s guza bejb, ovi mladići uopće nisu maštoviti![]()
Ong venty bojim ih se, spasi me!!!!!Svako ima svoje želje.
Pa vidi Mod, ja sam se ložio na SiGy, znaš ono "cura koja obećava" i sad se ona pita "što radijator, što roleta", dakle ništa od pravog orgijanja, samo maženje (sjebao joj Vntr psihu i od jebačice postala curica), a i sam kažeš da bi kod Pantere, koja je mašina drobilica, ali ona ne prima starije od 45????Zašto te ne bi primila ?
Skupljam municiju , sve sto se nakupilo je tvoje . Reci mi samo da dodjem 2 sata prije Ventya , znaš da mi je to najmilijeMod, jel ti mene izbjegavas odkad volim njezno i lagano
A starac bi trebao doc u pon, pantera ne samo da ima koronu vec i vj stosta...Pa vidi Mod, ja sam se ložio na SiGy, znaš ono "cura koja obećava" i sad se ona pita "što radijator, što roleta", dakle ništa od pravog orgijanja, samo maženje (sjebao joj Vntr psihu i od jebačice postala curica), a i sam kažeš da bi kod Pantere, koja je mašina drobilica, ali ona ne prima starije od 45????
Nema te 2 tj...Skupljam municiju , sve sto se nakupilo je tvoje . Reci mi samo da dodjem 2 sata prije Ventya , znaš da mi je to najmilije![]()
Ja sam je smirio, vi ste svi isti, dosadili ste.Pa vidi Mod, ja sam se ložio na SiGy, znaš ono "cura koja obećava" i sad se ona pita "što radijator, što roleta", dakle ništa od pravog orgijanja, samo maženje (sjebao joj Vntr psihu i od jebačice postala curica), a i sam kažeš da bi kod Pantere, koja je mašina drobilica, ali ona ne prima starije od 45????
Godine su me sjebale... Kuca 30 eta na vrataA starac bi trebao doc u pon, pantera ne samo da ima koronu vec i vj stosta...
Pa da, ali što ću kod tebe ako ćemo se maziti, ono intimna atmosfera, pa onda idem u kazališteA starac bi trebao doc u pon, pantera ne samo da ima koronu vec i vj stosta...
Pa lezat cemo jedno kraj druhogaPa da, ali što ću kod tebe ako ćemo se maziti, ono intimna atmosfera, pa onda idem u kazalište![]()
![]()
![]()
![]()
Ma prima Pantera sve , ali ovi mladji su joj draži jer su gotovi za 5 min , pa stigne obradit vise glava . Jbg kad joj ti dodjes , ne gine joj 1 sat sistematskog hoblanjaPa vidi Mod, ja sam se ložio na SiGy, znaš ono "cura koja obećava" i sad se ona pita "što radijator, što roleta", dakle ništa od pravog orgijanja, samo maženje (sjebao joj Vntr psihu i od jebačice postala curica), a i sam kažeš da bi kod Pantere, koja je mašina drobilica, ali ona ne prima starije od 45????
Pa lezat cemo jedno kraj druhoga
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |