Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja zivim u svijetu u kojem ti mene ovdje svaku vecer drkas bezibraznim porukama.. Ja jako dobro znam i tko sam i kako izgledam, bez brigeA ti i dalje zivi u svom svijetu ali.mene ne uvlaci u te igrice jer za njih nisam zainteresiran.
HahahahaaJbt kad se sjetim svog mozga
Pa ja se i zajebavam cijelo vrijeme s tobom.. Dok ti ne pocnes sa svojim ispadima.A za zajebanciju, moze uvijek.
A zanimat te ili ne zanimat nema sta, niti si moj tip niti imam vremena s tobom da se bavimPa ja se i zajebavam cijelo vrijeme s tobom.. Dok ti ne pocnes sa svojim ispadima.
Ono što si meni poslao u pp pošalji i njemu. Možda promijeni mišljenje.Issss, izdajicooooo !!!!!
???Ono što si meni poslao u pp pošalji i njemu. Možda promijeni mišljenje.
Opet te imaginacije...A zanimat te ili ne zanimat nema sta, niti si moj tip niti imam vremena s tobom da se bavim
??????Ono što si meni poslao u pp pošalji i njemu. Možda promijeni mišljenje.
Ne zanimas me covjece, drag si, volim pricat s tobom, u poctku si super bio, dobar prijatelj ali ro je sve.. Nemoj mislit da ja od tebe nesto hocuOpet te imaginacije...
Ne patak.. Fuj toJbt nisam neki gurman ali sad bi najradije vrtio odojka na ražnju
Koja brija bro ?Ono što si meni poslao u pp pošalji i njemu. Možda promijeni mišljenje.
To ne znaci da moras ga ti jesti ti možes i vočnu salatuNe patak.. Fuj to
Ali ti si ubio zivotinjicuTo ne znaci da moras ga ti jesti ti možes i vočnu salatu
Necemo o gramima vcrsO ukusima se ne raspravlja jbt kamo mi je 21 gram mozga
Pa igra je takva ako igrašAli ti si ubio zivotinjicu
Patak jel znas ti da ti je Venty naj frend...Pa igra je takva ako igraš
Haha Sig ja mogu i na vodi živit dont be angryPa igra je takva ako igraš
Tel: 064/677-677
|
|
|
|