Patak
Well-known member
Pa neznam ga ali meni su ovdje svi okPatak jel znas ti da ti je Venty naj frend...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa neznam ga ali meni su ovdje svi okPatak jel znas ti da ti je Venty naj frend...
Kakav diplomatski odgovor...Pa neznam ga ali meni su ovdje svi ok
E sad si vec ozbiljno pocela.vrijedat...zna se tko mu je ovdje naj frend...Patak jel znas ti da ti je Venty naj frend...
Da imas uvijek osjecaj da razgovaras sam sa sobomKakav diplomatski odgovor...
Tko je dobar sa svima, na kraju nije s nikim...Kakav diplomatski odgovor...
Picka je najjače oružje , okrenula si ga protiv prijateljaPatak jel znas ti da ti je Venty naj frend...
Ventura se zalozio za patka da ga se vrati na forumE sad si vec ozbiljno pocela.vrijedat...zna se tko mu je ovdje naj frend...
Dobro, to možda samo za mene vrijedi.Koja brija bro ?
Zar to zvuci zabrinjavajučeTko je dobar sa svima, na kraju nije s nikim...
Mislis da ga je okrenula protiv mene?Picka je najjače oružje , okrenula si ga protiv prijatelja
Zahvalio sam ali ni druge ne cjenim manje ni viseVentura se zalozio za patka da ga se vrati na forum
Zasto? Pa ja nemam ama bas nista protiv tebe, dapace..Mislis da ga je okrenula protiv mene?
Mozda ga ucijenila, ako ce se druzit samnom nema.vise picke
Peka inace svi obožavaju krompir sto je najgore ostane meso na kraju
Radi mene nije sigurno... Nego valjda je i njemu dosadila ova jedna tema o kojoj pricamoZato je i prestao pisat na pp
A prije malo malo ej marijole sta ima...
Sto bi bilo da ju je još u guzu , ne smijem ni pomislit , ali ipak je to rabota za pedere , a on je muškarčinaMislis da ga je okrenula protiv mene?
Mozda ga ucijenila, ako ce se druzit samnom nema.vise picke
Da.. Ne preferira on toSto bi bilo da ju je još u guzu , ne smijem ni pomislit , ali ipak je to rabota za pedere , a on je muškarčina
Od ove nije ostalo ništa, ni za umočiti kruhPeka inace svi obožavaju krompir sto je najgore ostane meso na kraju
Ne voli Ventura di je guzva i stiskaDa.. Ne preferira on to
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|