Birtijaške čakule

Znam i ja... Danas me zvao ali sam bila zauzeta.. Shvati vise i spusti se na zemlju da ne jebes elitu jer nisi medu elitom, jebes rashaubane zene 10 plus godina plavog oglasa.. Hvala na paznji
Istina je. Nisu elitne. Ali kada nam se ti tu prodajes kao elita, onda vecina tamo je vrh vrhova.. Ne treba mene spustat na zemju. Ja savrseno znam kako i sta radim i sta jebem. Spusti se ti na zemlju. Na kraju krajeva svi mi tu nesto jebemo samo si ti na kraju (raz)jebana .

Istina je. Nisu elitne. Ali kada nam se ti tu prodajes kao elita, onda vecina tamo je vrh vrhova.. Ne treba mene spustat na zemju. Ja savrseno znam kako i sta radim i sta jebem. Spusti se ti na zemlju. Na kraju krajeva svi mi tu nesto jebemo samo si ti na kraju (raz)jebana .
Prestani vrijedat jer ako uvredama mislis privuc moju paznju neces uspjet. Za tebe sam vrh i izgledom, i ponasanjem i stavom i pristupom i higijenom. Nedostizni vrh.

Ja sam jebeni Bog Marijole za sve sto si ti IKADA u zivotu pojebao i za sve sto ces IKADA pojebati. Zalosno je da se netko u tvojim godinama uopce spusta toliko nisko da placa te odrone ali eto.. Za tebe je Ventura profesor

Sutra Oldi može samo na kavu, kao što sam i večeras mogao samo na čašu vina, obzirom da sam kao i SiGy popodne odradio obavezu, to je za ovaj vikend ispunjena kvota, starost učini svoje....

Ja sam jebeni Bog Marijole za sve sto si ti IKADA u zivotu pojebao i za sve sto ces IKADA pojebati. Zalosno je da se netko u tvojim godinama uopce spusta toliko nisko da placa te odrone ali eto.. Za tebe je Ventura profesor
Draga Sigica.
Svako bi trebao imati pozitivno misljenje o sebi, ali ti pretjerujes i vidiim da zivis u nekom svom imaginarnom svijetu.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh