Sisata i guzata
Well-known member
A mene inace nije lako umoritiBas mi je drago zbog.tebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A mene inace nije lako umoritiBas mi je drago zbog.tebe
Bas zato me danas zvao ali sam bila po drugi put zauzete jbg.. A ti jebi ove elitne kojima smrdi iz.. Znas vec cegaSumnjam u to..
Oldie je navikao na elitne cure..
Haha kod mene nema umoraA mene inace nije lako umoriti
Ni kod mene moj patak...Haha kod mene nema umora
Sto ti god kažes slazem seNi kod mene moj patak...
Zna oldie o cemu pricam..."elitne" djevojke iz po
Sig hocu li napokon da vidim Sigicu elitnu"elitne" djevojke iz po
Znam i ja... Danas me zvao ali sam bila zauzeta.. Shvati vise i spusti se na zemlju da ne jebes elitu jer nisi medu elitom, jebes rashaubane zene 10 plus godina plavog oglasa.. Hvala na paznjiZna oldie o cemu pricam...
Moram kuci moj patak...KAD STIGLO JE JUTRO JA SAM JE.ISPUHAO
Seks kosta ljubav je besplatna hahaZnam i ja... Danas me zvao ali sam bila zauzeta.. Shvati vise i spusti se na zemlju da ne jebes elitu jer nisi medu elitom, jebes rashaubane zene 10 plus godina plavog oglasa.. Hvala na paznji
Vec jesi ne morašMoram kuci moj patak...
Što je Patak zaražen, COVID 19, AIDS.... nije u redu čovjeka tako degradirati..ccccccBraco moja, od ove veceri ima da pisete recenzije ovdje o meni i naglasite "Samo za Marijola"... Ventura pocni, a iza tebe ce gospodin iz Istre(nije patak, sacuvaj boze)...
Pa nije al i patak je gospodin iz Istre oa da ne bi bilo zabuneŠto je Patak zaražen, COVID 19, AIDS.... nije u redu čovjeka tako degradirati..cccccc
Ja tu ne vidim degradacijuŠto je Patak zaražen, COVID 19, AIDS.... nije u redu čovjeka tako degradirati..cccccc
Misliš sutra sa Oldijem popiti kavu ili cugu???Jos sutra Oldie i u srijedu odmor
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|