Patak, pa nemamo valjda rođendan isti dan?danas je pun mjesec a Patku rođendan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Patak, pa nemamo valjda rođendan isti dan?danas je pun mjesec a Patku rođendan
I s krunom na glavi
Imamo imamo haha hebem te u ovna hahahaPatak, pa nemamo valjda rođendan isti dan?
Pa nisam ti ja pes da me vodiš u šetnjuI mod moze s nama u setnju..
Pa nisam ti ja pes da me vodiš u šetnju.
Bilo je to davno, bio sam mlad i zaljubljen , imao sam 18 i padala je kiša , a onda sam kupio auto i počeo ševiti na prednjem sjedalu , dok nisam strgao naslon . Poslije sam se prebacio na stražnje sjedalo , taj savjet , jedan od boljih mi je dao moj otacMod, kad si setao zad
TopBilo je to davno, bio sam mlad i zaljubljen , imao sam 18 i padala je kiša , a onda sam kupio auto i počeo ševiti na prednjem sjedalu , dok nisam strgao naslon . Poslije sam se prebacio na stražnje sjedalo , taj savjet , jedan od boljih mi je dao moj otac![]()
Za početak tek sam na ovoj 570 str. pa SiGi ne kužim što si htjela reći, osim da osobe koje idu kod njih baš i nemaju nekakvu moć zapažanja. Iako si napisala da je trik pitanje, ja se na njega mogu samo doslovno osvrnuti sa odgovorom baziranim na osobnom iskustvu i mogu reći da je latinama svima malo toga generalno isto. Osim što su mlade cure i latine (dakle iz latinoameričkih država a ne španjolke ni portugalke i engleski im se svodi na YES i NO), i što se dobro seksaju, svaka je definitivno priča za sebe. Zgodne, utegnutih tijela, različite konstitucije, neke deblje neke vitkije, i plavokose i tamnokose, svaka ljepuškasta na svoj način i nijedna ružna i nijednoj se definitivno nitko neće okrenuti na vratima.Trik pitanje: Po cemu se razlikuju ove latinosice jedna od druge? Doslovno ljudi nakon par dana ne znaju kod koje su bili...
Zakaj ne odete npr jebati rastavljenu damu() za puno manje love i ostat ce vam dozivljaj da ste jebali jer je specificna(samo jedna je rastavljena dama u oglasu)...
Nisam cinicna...
Jbg što sam stariji više mi se sviđaju mlađe, a i tebi će se za 15-20 godina sviđati oni između 20-30Istina... Ee za 10 god i tebi ce se MILF svidat...
Samo 40 plus...Jbg što sam stariji više mi se sviđaju mlađe, a i tebi će se za 15-20 godina sviđati oni između 20-30
Ja osobno ih takoder ne razlikujem... Fileri u usnama, duga ravna smeda kosa, velika guzica i silikon sise... StandardZa početak tek sam na ovoj 570 str. pa SiGi ne kužim što si htjela reći, osim da osobe koje idu kod njih baš i nemaju nekakvu moć zapažanja. Iako si napisala da je trik pitanje, ja se na njega mogu samo doslovno osvrnuti sa odgovorom baziranim na osobnom iskustvu i mogu reći da je latinama svima malo toga generalno isto. Osim što su mlade cure i latine (dakle iz latinoameričkih država a ne španjolke ni portugalke i engleski im se svodi na YES i NO), i što se dobro seksaju, svaka je definitivno priča za sebe. Zgodne, utegnutih tijela, različite konstitucije, neke deblje neke vitkije, i plavokose i tamnokose, svaka ljepuškasta na svoj način i nijedna ružna i nijednoj se definitivno nitko neće okrenuti na vratima.
A to ako netko ne zna da li je bio kod jedne ili kod druge vjerojatno je problem koliku moć zapažanja dotični ima.
A što da ti kažem osim da bi morala otići do njih a ne gledati ih po oglasimaJa osobno ih takoder ne razlikujem... Fileri u usnama, duga ravna smeda kosa, velika guzica i silikon sise... Standard
MoguceA što da ti kažem osim da bi morala otići do njih a ne gledati ih po oglasima
30 plusSamo 40 plus...![]()
Ne moze... To je samo za odabraneJbt Sig postavi slike a Patak bi pogledao
Koja ti je najbolja s kojom si bio od kad si u ovom hobiju?Predstavljala se kao domina ali u biti je cista suprotnost. Vjerojatno je radila i dominaciju.. Jesam. Bio sam.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|