Patak, pa nemamo valjda rođendan isti dan?danas je pun mjesec a Patku rođendan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Patak, pa nemamo valjda rođendan isti dan?danas je pun mjesec a Patku rođendan
I s krunom na glavi
Imamo imamo haha hebem te u ovna hahahaPatak, pa nemamo valjda rođendan isti dan?
Pa nisam ti ja pes da me vodiš u šetnju .I mod moze s nama u setnju..
Ti mene vodis u setnjuPa nisam ti ja pes da me vodiš u šetnju .
Bilo je to davno, bio sam mlad i zaljubljen , imao sam 18 i padala je kiša , a onda sam kupio auto i počeo ševiti na prednjem sjedalu , dok nisam strgao naslon . Poslije sam se prebacio na stražnje sjedalo , taj savjet , jedan od boljih mi je dao moj otacMod, kad si setao zad
TopBilo je to davno, bio sam mlad i zaljubljen , imao sam 18 i padala je kiša , a onda sam kupio auto i počeo ševiti na prednjem sjedalu , dok nisam strgao naslon . Poslije sam se prebacio na stražnje sjedalo , taj savjet , jedan od boljih mi je dao moj otac
Za početak tek sam na ovoj 570 str. pa SiGi ne kužim što si htjela reći, osim da osobe koje idu kod njih baš i nemaju nekakvu moć zapažanja. Iako si napisala da je trik pitanje, ja se na njega mogu samo doslovno osvrnuti sa odgovorom baziranim na osobnom iskustvu i mogu reći da je latinama svima malo toga generalno isto. Osim što su mlade cure i latine (dakle iz latinoameričkih država a ne španjolke ni portugalke i engleski im se svodi na YES i NO), i što se dobro seksaju, svaka je definitivno priča za sebe. Zgodne, utegnutih tijela, različite konstitucije, neke deblje neke vitkije, i plavokose i tamnokose, svaka ljepuškasta na svoj način i nijedna ružna i nijednoj se definitivno nitko neće okrenuti na vratima.Trik pitanje: Po cemu se razlikuju ove latinosice jedna od druge? Doslovno ljudi nakon par dana ne znaju kod koje su bili...
Zakaj ne odete npr jebati rastavljenu damu() za puno manje love i ostat ce vam dozivljaj da ste jebali jer je specificna(samo jedna je rastavljena dama u oglasu)...
Nisam cinicna...
Jbg što sam stariji više mi se sviđaju mlađe, a i tebi će se za 15-20 godina sviđati oni između 20-30Istina... Ee za 10 god i tebi ce se MILF svidat...
Samo 40 plus...Jbg što sam stariji više mi se sviđaju mlađe, a i tebi će se za 15-20 godina sviđati oni između 20-30
Ja osobno ih takoder ne razlikujem... Fileri u usnama, duga ravna smeda kosa, velika guzica i silikon sise... StandardZa početak tek sam na ovoj 570 str. pa SiGi ne kužim što si htjela reći, osim da osobe koje idu kod njih baš i nemaju nekakvu moć zapažanja. Iako si napisala da je trik pitanje, ja se na njega mogu samo doslovno osvrnuti sa odgovorom baziranim na osobnom iskustvu i mogu reći da je latinama svima malo toga generalno isto. Osim što su mlade cure i latine (dakle iz latinoameričkih država a ne španjolke ni portugalke i engleski im se svodi na YES i NO), i što se dobro seksaju, svaka je definitivno priča za sebe. Zgodne, utegnutih tijela, različite konstitucije, neke deblje neke vitkije, i plavokose i tamnokose, svaka ljepuškasta na svoj način i nijedna ružna i nijednoj se definitivno nitko neće okrenuti na vratima.
A to ako netko ne zna da li je bio kod jedne ili kod druge vjerojatno je problem koliku moć zapažanja dotični ima.
A što da ti kažem osim da bi morala otići do njih a ne gledati ih po oglasimaJa osobno ih takoder ne razlikujem... Fileri u usnama, duga ravna smeda kosa, velika guzica i silikon sise... Standard
MoguceA što da ti kažem osim da bi morala otići do njih a ne gledati ih po oglasima
30 plusSamo 40 plus...
Ne moze... To je samo za odabraneJbt Sig postavi slike a Patak bi pogledao
Koja ti je najbolja s kojom si bio od kad si u ovom hobiju?Predstavljala se kao domina ali u biti je cista suprotnost. Vjerojatno je radila i dominaciju.. Jesam. Bio sam.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|