Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jutro
Jesam, a ti?Omega jesi proslavio
razlika je u tome što neke uzmu 1200 kuna a neke 1500......a slogan kupujmo Hrvatsko???Ja osobno ih takoder ne razlikujem... Fileri u usnama, duga ravna smeda kosa, velika guzica i silikon sise... Standard
A jbg... I ja sam se kroz zivot naplacala glupostirazlika je u tome što neke uzmu 1200 kuna a neke 1500......a slogan kupujmo Hrvatsko???
a ovo su baš gluposti,uvijek ću rađe ostavit lovu prosječnoj domaćoj nego nekakvoj strangericiA jbg... I ja sam se kroz zivot naplacala gluposti
Ma zgodne su nema govora ali vec videno.... Dosadno. Ponavljaju se..a ovo su baš gluposti,uvijek ću rađe ostavit lovu prosječnoj domaćoj nego nekakvoj strangerici
Sviđa mi se tvoj lokal patriotizam, ali nemam ništa protiv internacionalizma osobito ako je bitna razlika u kvaliteti. Ipak radije popijem Jack Daniels nego Badelov konjak.a ovo su baš gluposti,uvijek ću rađe ostavit lovu prosječnoj domaćoj nego nekakvoj strangerici
nema ljepših od Hrvatica....domaće je domaćeSviđa mi se tvoj lokal patriotizam, ali nemam ništa protiv internacionalizma osobito ako je bitna razlika u kvaliteti. Ipak radije popijem Jack Daniels nego Badelov konjak.
PS;
ako se ukaže prilika da biram između Dingača i Napa Vally Zinfandel, biram Dingač
Mislim da ipak razumiješ što sam htio rećinema ljepših od Hrvatica....domaće je domaće
nema druge nego ponovo naći partnericu za swing)Mislim da ipak razumiješ što sam htio reći
Izvrsno rečenoSviđa mi se tvoj lokal patriotizam, ali nemam ništa protiv internacionalizma osobito ako je bitna razlika u kvaliteti. Ipak radije popijem Jack Daniels nego Badelov konjak.
PS;
ako se ukaže prilika da biram između Dingača i Napa Vally Zinfandel, biram Dingač
A drugi koji ti sada dolaze ga ne guraju svuda SiG?Postoje i kod mene... Aj priznaj da je bilo tako i da zavrsimo s tom pricom. Napalila sam te i odjebala. Nisi moj tip jer ga guras svuda...za seks nikako, prijatelj bi vec bila s tobom jer si na neki nacin zanimljiv
Tu zabavu si naplaćivala ili nisi?Ono sto ja zamisljam idealom ovog posla i nema puno veze s ovim poslom... Davno sam imala prijatelja Talijana, dolazio je u Antunovic i svaki put kad bi bio u Zagrebu izali bi u grad, na pice, kolace, pa u sobu.. Dva, tri, cetiri sata nije bilo bitno..ali kazem to nema puno veze s ovim poslom.. Poanta je bila zabava, ne sami sex
Nisam. Bilo je placeno samo sat vremena.Tu zabavu si naplaćivala ili nisi?
Ne, biramA drugi koji ti sada dolaze ga ne guraju svuda SiG?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|