Sisata i guzata
Well-known member
Da sam ja naplatila sve danas bi imala i 3 stana... Al jbg... Dobar covjekKo akcija u lidlu. Platis jednu dobis 2 gratis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da sam ja naplatila sve danas bi imala i 3 stana... Al jbg... Dobar covjekKo akcija u lidlu. Platis jednu dobis 2 gratis
Treba privuci kupce nekako. Netko kvalitetom, netko kvantitetomDa sam ja naplatila sve danas bi imala i 3 stana... Al jbg... Dobar covjek
Meni to nikad nije bio problem. Naravno ciljanu skupinu, finu diskretnu po mogucnosti ozenjenu gospoduTreba privuci kupce nekako. Netko kvalitetom, netko kvantitetom
Necu, samo cu ga napiti...Ventura, pamet u glavu, nedaj da te iskoristi
I na kraju zavrsavamo u kafani ventyNecu, samo cu ga napiti...
Od poznatijihKoja ti je najbolja s kojom si bio od kad si u ovom hobiju?
Slab sam pred njomVentura, pamet u glavu, nedaj da te iskoristi
DaPina colada Venty, da ili ne?
Pina colada?????Pina colada Venty, da ili ne?
Margarita i sex on the beach trenutniPina colada?????
Pa tko pije takve koktele?
Dajte se dovedite u red. Ako pijete onda pijte, ako vam se jede slatko uzmite kolač.
Jbt pa pina coladu piju adolescenti i to mlađi adolescenti.
Vntr ako te SiG navuče na te koktelčiće možda završiš i u tajicama
Nemoj zajebavati, tek je 15,00 sati, rano je za alkoholMargarita i sex on the beach trenutni
Nekako mi se to i čini da ti je slijedeći korak. Vntr hajde uhvati se ti Mareta i mene po pitanju cuge, kad već nas ne slušaš po pitanju cura.Ja sam oduvijek htjela imat gay frendica.. Probala sam s Marijolom al nije islo... Sad cu od venture to napravit
Nikad nije rano za alkoholNemoj zajebavati, tek je 15,00 sati, rano je za alkohol
Svaki put mislim da sam ja Mare a eeeNekako mi se to i čini da ti je slijedeći korak. Vntr hajde uhvati se ti Mareta i mene po pitanju cuge, kad već nas ne slušaš po pitanju cura.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|