Sisata i guzata
Well-known member
Ozbiljno setas?? Ono hodas bez obaveza??Da, ja stalno šetam do Maksimira. Ako želiš reci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ozbiljno setas?? Ono hodas bez obaveza??Da, ja stalno šetam do Maksimira. Ako želiš reci.
Foraaaa... MozeIako po meni razlog za setnju je kad ti ukradu auto zajedno s parama za taksi...Ozbiljno setas?? Ono hodas bez obaveza??
Da, volim hodati.Ozbiljno setas?? Ono hodas bez obaveza??
Jbt ništa gore kad žena može vise popiti hahahaBazdarena sam.. Cijeli zivot u kafani
Foraa, idemoDa, volim hodati.
Jel barem bio jugo45Foraaaa... MozeIako po meni razlog za setnju je kad ti ukradu auto zajedno s parama za taksi...
E to ce bit dozivljaj...Foraa, idemo
Ne... Zasto bi ja kuhala kad mogu drugi za mene...Sig znas li kuhati
HahahaNe... Zasto bi ja kuhala kad mogu drugi za mene...
Idealna ženaNe... Zasto bi ja kuhala kad mogu drugi za mene...
Pa nisam te nikad vidio kako izgledaš vani. U kakvoj si odjeći, kako hodaš.E to ce bit dozivljaj...
Aa kako cu ja u stiklama da secem majko mila...Pa nisam te nikad vidio kako izgledaš vani. U kakvoj si odjeći, kako hodaš.
Stikle barem 15cmAa kako cu ja u stiklama da secem majko mila...
Ne bi me prepoznao uglavnom... Furam se na hip hopPa nisam te nikad vidio kako izgledaš vani. U kakvoj si odjeći, kako hodaš.
hahahahaNe bi me prepoznao uglavnom... Furam se na hip hop
Nemaš tenisice?Aa kako cu ja u stiklama da secem majko mila...
Pa imam... Al mi neugodno... Kako ces me kasnije dozivljavat.. Femme fatale i te spike...Nemaš tenisice?
uh te femme fatale najgorePa imam... Al mi neugodno... Kako ces me kasnije dozivljavat.. Feme fatale i te spike...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|