A jbg, ja se nemam s kim dopisivati na pp., jedino s njim. A ti dobivaš stotine poruka.Ja ne znam sta je zanimljivo tebi toliko u tim recenzijama, stalno isto...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jbg, ja se nemam s kim dopisivati na pp., jedino s njim. A ti dobivaš stotine poruka.Ja ne znam sta je zanimljivo tebi toliko u tim recenzijama, stalno isto...
A on zna pricati samo o prostitutkama.. Ok, kuzimA jbg, ja se nemam s kim dopisivati na pp., jedino s njim. A ti dobivaš stotine poruka.
7 čega?Danas samo 7..los dan... Gubim na popularnosti
Poruka7 čega?
Postoje poruke na pp. Znas da ih necu objaviti. Ali to nije razlog da lazes..Ne bi dosao dp tebe ni da mi platis. Jer nisam prositutkaDva puta sam te odbila, palila sam te porukama iz zajebancije i kad si htio doc nisam te pustila.Kraj.Proslo svrseno vrijeme. Apsolutno nikakve sanse nemas doci do mene.Idemo dalje
Postoje i kod mene... Aj priznaj da je bilo tako i da zavrsimo s tom pricom. Napalila sam te i odjebala. Nisi moj tip jer ga guras svuda...za seks nikako, prijatelj bi vec bila s tobom jer si na neki nacin zanimljivPostoje poruke na pp. Znas da ih necu objaviti. Ali to nije razlog da lazes..Ne bi dosao dp tebe ni da mi platis. Jer nisam prositutka
I volim pricati s tobom osim kad skrenes na glupe temePostoje i kod mene... Aj priznaj da je bilo tako i da zavrsimo s tom pricom. Napalila sam te i odjebala. Nisi moj tip jer ga guras svuda...za seks nikako, prijatelj bi vec bila s tobom jer si na neki nacin zanimljiv
A mislim generalno ti si dobar covjek i ovi razgovori su suvisniI volim pricati s tobom osim kad skrenes na glupe teme
I o moru, Dalmaciji.A on zna pricati samo o prostitutkama.. Ok, kuzim
Zanimljiv je kao licnost, to sam mu vec i rekla... Osim kad ovako skreneI o moru, Dalmaciji.
Jesi rekla da o tome ne smijem govoriti.Nego Ventura, jel se mi vidimo sutra i sto da obucem?
Ma sto ima veze, tu smo svojiJesi rekla da o tome ne smijem govoriti.
Onda popij malo sutra, da vidimo kako je to. Šalim se.Ma sto ima veze, tu smo svoji
Dogovoreno... Napravit cu nam par koktelaOnda popij malo sutra, da vidimo kako je to. Šalim se.
Jbg morat ces prespavat kod mene ako pretjeramoDogovoreno... Napravit cu nam par koktela
Ne mogu toliko dugo ostatiJbg morat ces prespavat kod mene ako pretjeramo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|