To moze usput kad zavrsi sa Sig, posto su susjede Ali def. Dark Taja.Red Sonja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To moze usput kad zavrsi sa Sig, posto su susjede Ali def. Dark Taja.Red Sonja
Jel ona domina? Bio si?To moze usput kad zavrsi sa Sig, posto su susjede Ali def. Dark Taja.
Ali on je jelbiotkovac Marijole, nema tu sreceJa nisam rekla da to moram bit ja...
Omg kaj je na slici
Ne pitam zbog sebe, nego me zanima kako je bilo Marijolu.Ali on je jelbiotkovac Marijole, nema tu srece
Predstavljala se kao domina ali u biti je cista suprotnost. Vjerojatno je radila i dominaciju.. Jesam. Bio sam.Jel ona domina? Bio si?
Pa naravno, to ti je fetish... Da ne smije postojat prostitutka kod koje ti nisi bio))))Predstavljala se kao domina ali u biti je cista suprotnost. Vjerojatno je radila i dominaciju.. Jesam. Bio sam.
Pa znam da ne pitas zbog sebeNe pitam zbog sebe, nego me zanima kako je bilo Marijolu.
Neke sam propustio tipa Marice, Maja Kranj, njena sefica , negdje se zajebao ali ove sto su valjale, malo koja mi je pobjeglaPa naravno, to ti je fetish... Da ne smije postojat prostitutka kod koje ti nisi bio))))
Cemu stalno povlacenje maje kranj, znamo da si bio, da ti se svidjelo kad si je opet trazio broj i da te nije pustila.. Tu je kraj price, zaboravi na maju kranjNeke sam propustio tipa Marice, Maja Kranj, njena sefica , negdje se zajebao ali ove sto su valjale, malo koja mi je pobjegla
Rezolucija perfektna
Slikano nokiom 3310Rezolucija perfektna
Nije istina da me nije pustila. Molila me da dodem, pa makar na setnju, voznju. Nista protiv ali nisi moj tip i tu dolazimo do kraja price.Cemu stalno povlacenje maje kranj, znamo da si bio, da ti se svidjelo kad si je opet trazio broj i da te nije pustila.. Tu je kraj price, zaboravi na maju kranj
Dva puta sam te odbila, palila sam te porukama iz zajebancije i kad si htio doc nisam te pustila.Kraj.Proslo svrseno vrijeme. Apsolutno nikakve sanse nemas doci do mene.Idemo daljeNije istina da me nije pustila. Molila me da dodem, pa makar na setnju, voznju. Nista protiv ali nisi moj tip i tu dolazimo do kraja price.
Gledam hoce li ti konacno ventura objasnit da mu ne trazis prostitutku uzaludDva puta sam te odbila, palila sam te porukama iz zajebancije i kad si htio doc nisam te pustila.Kraj.Proslo svrseno vrijeme. Apsolutno nikakve sanse nemas doci do mene.Idemo dalje
A što bi nekome objašnjavao, volim čitati Marijoline recenzije, a i njemu je dosadno na forumu.Ventura ja vise necu govoriti u tvoje ime da te ne zanimaju prostitutke da bi ih posjecivao vec iz radoznalosti.. Nek se trude godinama za uzalud jer im ti nisi objasnio
Ok ako vam je dosadno ali oni ozbiljno briju da ti trazis prostitutku.. I trude se naci nesto za tebe.. Ja ne znam sta je zanimljivo tebi toliko u tim recenzijama, stalno isto...A što bi nekome objašnjavao, volim čitati Marijoline recenzije, a i njemu je dosadno na forumu.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|