Sisata i guzata
Well-known member
A malo radi efekta....Neznam zašto se uopće šminkaš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A malo radi efekta....Neznam zašto se uopće šminkaš
Ali ne treba ti uopće, meni su najljepše prirodne cure, bez šminkeA malo radi efekta....
A imas pravo da bi trebala smanjit def...Ali ne treba ti uopće, meni su najljepše prirodne cure, bez šminke
Misliš 50+?Istina... Ee za 10 god i tebi ce se MILF svidat...
Pa 40 plus nprMisliš 50+?
Vuče me, prokletoA ja ovako bacim komentar jer znam da ce se Ventura nalozit s obzirom da on voli lose djevojke....
Ventura frende, ekipa iz teme jel bio tko me podsjetila na idealnu zensku za tebe..Dark Taja.Vuče me, prokleto
Ti jos uvijek mislis da on trazi prostitutkuVentura frende, ekipa iz teme jel bio tko me podsjetila na idealnu zensku za tebe..Dark Taja.
Znam, znam.. Zato te i kurim...Vuče me, prokleto
Ajde nas prosvjetliTi jos uvijek mislis da on trazi prostitutku
Pa ne trazi prostitutku... Trazi curu za druzenje ovako svaki dan, bez vremenskog ogranicenja, ogranicenja u sexu.. Pa pricali smo vec o tomeAjde nas prosvjetli
Nije on taj tip za obilazenje stanova...Pa ne trazi prostitutku... Trazi curu za druzenje ovako svaki dan, bez vremenskog ogranicenja, ogranicenja u sexu.. Pa pricali smo vec o tome
A koja ce mu sve to pruziti zauzvrat novcane naknade koju ce on platiti.Pa ne trazi prostitutku... Trazi curu za druzenje ovako svaki dan, bez vremenskog ogranicenja, ogranicenja u sexu.. Pa pricali smo vec o tome
Evo, sad se druzi sa mnom bez novcane naknadeA koja ce mu sve to pruziti zauzvrat novcane naknade koju ce on platiti.
Jesmo, pricali smo o tome ali nista nisi naucila..
Hmm...tesko mi je u to povjerovati. Ali bilo bi mi drago za VenturuEvo, sad se druzi sa mnom bez novcane naknade
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|