Sisata i guzata
Well-known member
Svi kao prvi kat pa ne treba mreza.. Ma mos mislit kak ne treba...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala ti, budem i to pogledala... Da, jos je i hladno vani... Mislim da nije imao pojma sto ce se desiti ako skoci jbg..Znam da nisi visoko i da je ziher macka ziva, samo ne znas di je.
Obzirom da je zima može bit ispod nekog auta na grijanju, zima je jbg
Kad mačka ode ne.vrača.seSvaki sam cosak pretrazila, na stakora skoro nagazila al nema... Svaki dan cu obici kvart, pogotovo jer ispred ulaza stoji hrana za ulicare pa mouda dode na hranu...
Koja amaterska greska, toliko godina vec imam macke i uspijem ga izgubit, a u stanu sam u gradu.. Jos kuzim kuce i okolicu zg gdje ih normalno pustaju pa se ne vrate..
Jutro, pa nisi slobodan danas valjda pa ces nas cijeli dan zajebavat...Sigica skuhaj kavicu
Pomalo Sigica samo opusteno Kisić heheJutro, pa nisi slobodan danas valjda pa ces nas cijeli dan zajebavat...
Ne stignem, treba trazit macka, treba stici na posao...
A pa nismo znali.... Sretan rodendanKad mi već nitko neće čestitati, sretan mi rođendan!
HvalaA pa nismo znali.... Sretan rodendan
Sretan ti rođendanKad mi već nitko neće čestitati, sretan mi rođendan!
SretnoKad mi već nitko neće čestitati, sretan mi rođendan!
možda je to osveta transica za vrijeđanjeHvala ti, budem i to pogledala... Da, jos je i hladno vani... Mislim da nije imao pojma sto ce se desiti ako skoci jbg..
A moze biti i da je nezadovoljan.. Puno je to zivotinja u stanu pa nema paznje...
E SiG daj pusti cure da rade svoj posao. Ja te respektiram ali fakat pretjeruješ s omalovažavanjem drugih cura. Jbg nije fer.Trik pitanje: Po cemu se razlikuju ove latinosice jedna od druge? Doslovno ljudi nakon par dana ne znaju kod koje su bili...
Zakaj ne odete npr jebati rastavljenu damu() za puno manje love i ostat ce vam dozivljaj da ste jebali jer je specificna(samo jedna je rastavljena dama u oglasu)...
Nisam cinicna...
Pa ne omalovazavam... Samo pitam po cemu se razlikuju?E SiG daj pusti cure da rade svoj posao. Ja te respektiram ali fakat pretjeruješ s omalovažavanjem drugih cura. Jbg nije fer.
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|