Birtijaške čakule

Znam da nisi visoko i da je ziher macka ziva, samo ne znas di je.

Obzirom da je zima može bit ispod nekog auta na grijanju, zima je jbg

Znam da nisi visoko i da je ziher macka ziva, samo ne znas di je.

Obzirom da je zima može bit ispod nekog auta na grijanju, zima je jbg
Hvala ti, budem i to pogledala... Da, jos je i hladno vani... Mislim da nije imao pojma sto ce se desiti ako skoci jbg..
A moze biti i da je nezadovoljan.. Puno je to zivotinja u stanu pa nema paznje...

Svaki sam cosak pretrazila, na stakora skoro nagazila al nema... Svaki dan cu obici kvart, pogotovo jer ispred ulaza stoji hrana za ulicare pa mouda dode na hranu...
Koja amaterska greska, toliko godina vec imam macke i uspijem ga izgubit, a u stanu sam u gradu.. Jos kuzim kuce i okolicu zg gdje ih normalno pustaju pa se ne vrate..
Kad mačka ode ne.vrača.se

Trik pitanje: Po cemu se razlikuju ove latinosice jedna od druge? Doslovno ljudi nakon par dana ne znaju kod koje su bili...
Zakaj ne odete npr jebati rastavljenu damu(😀) za puno manje love i ostat ce vam dozivljaj da ste jebali jer je specificna(samo jedna je rastavljena dama u oglasu)...
Nisam cinicna...

Trik pitanje: Po cemu se razlikuju ove latinosice jedna od druge? Doslovno ljudi nakon par dana ne znaju kod koje su bili...
Zakaj ne odete npr jebati rastavljenu damu(😀) za puno manje love i ostat ce vam dozivljaj da ste jebali jer je specificna(samo jedna je rastavljena dama u oglasu)...
Nisam cinicna...
E SiG daj pusti cure da rade svoj posao. Ja te respektiram ali fakat pretjeruješ s omalovažavanjem drugih cura. Jbg nije fer.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh