old&ugly
Well-known member
Ne, to se dobije tek u repriziI ovaj Murgapan bio kod Belle..jesi kod nje dobio kakav popust?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, to se dobije tek u repriziI ovaj Murgapan bio kod Belle..jesi kod nje dobio kakav popust?
Logicno.. Zasto bi onda bila takva prva cijena...Ne, to se dobije tek u reprizi
Točno, samo je u Hervisu prva cijena nižaLogicno.. Zasto bi onda bila takva prva cijena...
Mislio sam na kolegu Murgapana..posto je rekao crystal da ju ne zanimaju sise u tragovima...trebala se ona naci s njim i kad se skine smijat mu se i izvrijedat ga tako da mu se ne digne jedno godinu danaNe, to se dobije tek u reprizi
Naravno... Ned sta se mene tice dogovorenaMa da se mi vratimo na nedjelju. Znači da ja otkažem planirano?????
Pa nisam toliki panj da nisam shvatio koga pitaš, samo sam napomenuo da se dobije popust u reprizi.Mislio sam na kolegu Murgapana..posto je rekao crystal da ju ne zanimaju sise u tragovima...trebala se ona naci s njim i kad se skine smijat mu se i izvrijedat ga tako da mu se ne digne jedno godinu dana
Ali bez recenzija, da nekome ne bi srce puklo.Naravno... Ned sta se mene tice dogovorena
Nisi panj ali nisi ni neki prijatelj Venturi..Pa nisam toliki panj da nisam shvatio koga pitaš, samo sam napomenuo da se dobije popust u reprizi.
Rekao sam ti "muško đubre"Nisi panj ali nisi ni neki prijatelj Venturi..
Bez cisto radi zastite privatnostiAli bez recenzija, da nekome ne bi srce puklo.
Dobio sam času vode, ožednio sam u pol posla i poslao da mi donese...sve sluša...ženio bi jeI ovaj Murgapan bio kod Belle..jesi kod nje dobio kakav popust?
Ventura je u subotuNisi panj ali nisi ni neki prijatelj Venturi..
Slažem se, apsolutnoBez cisto radi zastite privatnosti
To bi trebala biti neka utjeha ? Pa ne bi ti dosao vise nikad da sam na njegovom mjestu..Ventura je u subotu
A di ce biti jediniTo bi trebala biti neka utjeha ? Pa ne bi ti dosao vise nikad da sam na njegovom mjestu..
Ovo je s moje strane samo dogovorena usluga, zna on da mi nismo u veziA di ce biti jedini
Pa zeni to...svaka druga iz ukrajine ce ti pristat na to.Dobio sam času vode, ožednio sam u pol posla i poslao da mi donese...sve sluša...ženio bi je
Sreca je sto ja radim samo s 1 osobom u danu... Da se mogu potpuno posvetitiOvo je s moje strane samo dogovorena usluga, zna on da mi nismo u vezi
Pa Mare, dali je to na moj račun, ono ako ide Oldi onda ja ne bi nikadTo bi trebala biti neka utjeha ? Pa ne bi ti dosao vise nikad da sam na njegovom mjestu..
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|