Neka kaze VenturaNemoj lagat..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka kaze VenturaNemoj lagat..
Vidis da me i sa Venturom hoce posvadit ali nece joj procI ako dozvoliš da vještica baci kost među nas onda
Sta imam bacit... Svatko bira sto ce raditi u svom zivotu...I ako dozvoliš da vještica baci kost među nas onda
Jesi navijao i bio si sretan kad sam ti dao recenziju.Neka kaze Ventura
Bio si i ti kod Belle ?I ako dozvoliš da vještica baci kost među nas onda
Eto..Jesi navijao i bio si sretan kad sam ti dao recenziju.
Jesam. Navijao sam. Istina. Ali hvalospjeve o maji nisam nikada pjevaoJesi navijao i bio si sretan kad sam ti dao recenziju.
Eto i sam priznajes sad da si spojio ventya i mene.Jesam. Navijao sam. Istina. Ali hvalospjeve o maji nisam nikada pjevao
Pa on neće više nigdje, jbg pa kao da samo SiG ima macu, haloooo VBio si i ti kod Belle ?
Jbt samo ja i moj dragi Ventura nismo
Nema samo ona al njena je najboljaPa on neće više nigdje, jbg pa kao da samo SiG ima macu, haloooo V
Halo, pa da ti je od zlata, mora se i druga probatiNema samo ona al njena je najbolja
Pa venty je bio novi forumas.. Nije zagrizeni recenzionas... Na njih se odnosilo.. Jer ne zelim da se opet pise o meniJesam. Bio sam medu glavnim inicijatorima za to. Pogotovo jer si nam tu prodavala pricu da nema sanse da primis nekoga s foruma...
Hoce, ali vidis da ova igra igrice. Spetljala ga je u svoju mrezu. Tko ce ga vise raspetljat??Pa on neće više nigdje, jbg pa kao da samo SiG ima macu, haloooo V
A venty je rekao kako je bilo, dobro...Pa venty je bio novi forumas.. Nije zagrizeni recenzionas... Na njih se odnosilo.. Jer ne zelim da se opet pise o meni
Pa onda pusti Ventija na miru, zašto ga stalno povalčiš za rukuPa venty je bio novi forumas.. Nije zagrizeni recenzionas... Na njih se odnosilo.. Jer ne zelim da se opet pise o meni
Pa svatko ima pravo za svoju lovu ici kud hoce..Pa onda pusti Ventija na miru, zašto ga stalno povalčiš za ruku
Pa piz.. ti ma... i ja sam fin, kulturan i odmjeren i što onda????A venty je rekao kako je bilo, dobro...
I drag je decko, smilio mi se jer je kulturan
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|