Ne slušaj ovog Oldija. Nagovara te protiv mene.Ako on zeli uslugu, uslugu ce dobit... Najbolje sto mogu i znam, kao i do sad..
To je sve...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne slušaj ovog Oldija. Nagovara te protiv mene.Ako on zeli uslugu, uslugu ce dobit... Najbolje sto mogu i znam, kao i do sad..
To je sve...
Bojis se negativnih recenzija?Pa venty je bio novi forumas.. Nije zagrizeni recenzionas... Na njih se odnosilo.. Jer ne zelim da se opet pise o meni
Pa evo za vikend.. U nedjelju nprPa piz.. ti ma... i ja sam fin, kulturan i odmjeren i što onda????
Mogla bi reći Oldi hajde prije nego li odrapiš dođi malo
Ne bojim se.. Sve recenzije su pozitivne uvijek bile.. Ali iz privatnog razloga ne zelim da se pise da sam aktivnaBojis se negativnih recenzija?
Bojis se da ce pasti fama o jebenoj i najpozeljnijoj picki kakvim se tu prikazujes..
Skini masku Sig.
Budi to sto jesi. Sa svim manama...
Mogao sam i misliti da ćeš to napisati, a znaš da nisam u ZG za vikend, to smo si napisali u PPPa evo za vikend.. U nedjelju npr
A mane imam kao i svi drugi.. Nikad ih nisam krilaNe bojim se.. Sve recenzije su pozitivne uvijek bile.. Ali iz privatnog razloga ne zelim da se pise da sam aktivna
Jbt jel ti vidis di je ovo doslo Ventura?Mogao sam i misliti da ćeš to napisati, a znaš da nisam u ZG za vikend, to smo si napisali u PP
Ventura, pa zar se bojiš olinjalog vuka, kojem su zubi ispaliNe slušaj ovog Oldija. Nagovara te protiv mene.
Pustite vi.. Ako se Marijola boji kak onda tek vas..Ventura, pa zar se bojiš olinjalog vuka, kojem su zubi ispali
Mene se boji VenturA? Pa zar mi ne vjeruje?Pustite vi.. Ako se Marijola boji kak onda tek vas..
Da, a meni jedva odgovori na pp.Jbt jel ti vidis di je ovo doslo Ventura?
Ovaj polaze racune di ide za vikend
Pa mislim pa visok pa satmantan pa ovo pa ono..Mene se boji VenturA? Pa zar mi ne vjeruje?
Pa kad nema vremena...Da, a meni jedva odgovori na pp.
A ja ionako volim nizePa mislim pa visok pa satmantan pa ovo pa ono..
Al ventura si zabrijao i gotovoA ja ionako volim nize
Kako to, pa rekla si da je super to što sam skoro 190A ja ionako volim nize
Reci ti njoj da nas dođe pozdraviti ovdje na forumu. Pa cemo te zajedno izvrijedatJa bi kod Crystal , pitao da mi smanji cijenu jer me ne zanimaju sise ...vidio da ih ima u tragovima...izvrijeđala me...a ja je voljem...
Pa mislim sve mi je ok.. Ne obracam paznju na toKako to, pa rekla si da je super to što sam skoro 190
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|