Sisata i guzata
Well-known member
Ventura zna nas odnosPa Mare, dali je to na moj račun, ono ako ide Oldi onda ja ne bi nikad
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ventura zna nas odnosPa Mare, dali je to na moj račun, ono ako ide Oldi onda ja ne bi nikad
Ne, ali ovako javno nabijati mu na nos da mu ides jebat zensku...MučkiPa Mare, dali je to na moj račun, ono ako ide Oldi onda ja ne bi nikad
Ventura je rekao da ionako nije zaljubljen... Pa ne vidim problemNe, ali ovako javno nabijati mu na nos da mu ides jebat zensku...Mučki
Nisam nobelovac, ali nisam ni mentol, ali ako V smatra da je SiG njegova cura, onda povlačim ručnu.Ne, ali ovako javno nabijati mu na nos da mu ides jebat zensku...Mučki
Pa vidio sam i prije nekoliko dana da mu je dala broj.Ne, ali ovako javno nabijati mu na nos da mu ides jebat zensku...Mučki
Svejedno. To se ne kaze zeni. Kako bi tebi bilo da ti netko kaze da ti je kurac skoro pa nepostojeci..Pa imam veće od nje...
Naravno da nisam.. Ja sam apsolutno slobodnaNisam nobelovac, ali nisam ni mentol, ali ako V smatra da je SiG njegova cura, onda povlačim ručnu.
Jednostavnim.rijecnikom. ako Ventura ulaze veto. Ti ne ides jebat u ned. Jel to fer?Nisam nobelovac, ali nisam ni mentol, ali ako V smatra da je SiG njegova cura, onda povlačim ručnu.
Pa i ja to mislim, odnosno znam.Naravno da nisam.. Ja sam apsolutno slobodna
Venturi ne smeta.. Rekao je modu da nije zaljubljen i da je samo stvar uslugeJednostavnim.rijecnikom. ako Ventura ulaze veto. Ti ne ides jebat u ned.
Teška srcaJednostavnim.rijecnikom. ako Ventura ulaze veto. Ti ne ides jebat u ned. Jel to fer?
Ned dogovorena, sto se mene ticeTeška srca
ThnxNed dogovorena, sto se mene tice
Pa je, kao i prije.Venturi ne smeta.. Rekao je modu da nije zaljubljen i da je samo stvar usluge
Pa dobro SiG mi o ozbiljnoj temi a ti puštaš šund
Nedelja i svi ste tu.. Sve podseca na srecu.Pa dobro SiG mi o ozbiljnoj temi a ti puštaš šund
Znači "no bad feeling"Pa je, kao i prije.
Nemam ti ja snage ni otvoriti tu porukuNedelja i svi ste tu.. Sve podseca na srecu.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|