M
Mozart deleted
Guest
Nas koji nismo njoj. Eh zivoteŠta je to SiG? Novogodišnja odluka da lomiš srca?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nas koji nismo njoj. Eh zivoteŠta je to SiG? Novogodišnja odluka da lomiš srca?!
E Sombrero razočarao si me kao čovjek i kao komunista. Smatrao sam te moralnom vertikalom a ti varaš i ženu i inoču.moram se snaći kad me ti nećeš. a ovo je bio prvi oglas za neku iz čk. jbg morao sam reagirati. domaće je domaće haha
Sad se izvlačiš rista. E nije SiG vesla sisama. Je li tako SiG?ali ti si prva i najbolja u svakom slučaju
Svi imaju jednako nikakve šanse ili...Ma nee svi imate jednake sanse...
A emocije Ana? Samo tako odustaješ i ne boriš se za svog muškarca?ok budite skupa onda ,nač ču drugoga
reci to Modu
UpravoSvi imaju jednako nikakve šanse ili...
Gdje ste bili kad sam se ja ženio?Venturi ćemo Marijole i ja naći poštenu djevojku koja fino kuha, ima diplomu sveučilišta, lijepo izgleda , sluša i pažljiva je prema drugu
Rasplakat cu se. A nadao sam se susretuUpravo
Ma nemoooj... Svi ste mi dragi i dozivljavam vas vec kao obiteljRasplakat cu se. A nadao sam se susretu
I dozivotno ju uzdrzavat... Jbt pakao, ja ne kuzim ove koji se gurajuI moras imat 3 uvjeta, volit macke i brinut se o njima ko o djeci, moras zeljet imat djecu i moras znat kuhat.
Ti, najmladjiCekaj sig a sta je s anom? Koji ju na kraju interesira
Al mi smo obje za tebe grannyTi, najmladji
A poslije ak skuzi da se zajebo, jbga druze, cuti i trpiI dozivotno ju uzdrzavat... Jbt pakao, ja ne kuzim ove koji se guraju
Tako me odjebsls prva riba....Kao da sam predobar za nju. A ja konj pa mislio da je to istina.Al nije problem u vama vec u meni
Vjera ne trpi rastavu.. A ja sam jako patrijarhalna..A poslije ak skuzi da se zajebo, jbga druze, cuti i trpi
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|