M
Mozart deleted
Guest
Pa nemas 60 godina da si granny. Samo si dobar MilfAl mi smo obje za tebe granny
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nemas 60 godina da si granny. Samo si dobar MilfAl mi smo obje za tebe granny
Svi smo valda to dozivjeliTako me odjebsls prva riba....Kao da sam predobar za nju. A ja konj pa mislio da je to istina.
To kazes da nitko ne bude povrijedjenSvi smo valda to dozivjeli
Mos mislit, drugi put je jedna probala na slican nacin, na kraju sam rekao da ima pravo, da ima puno boljih od nje i da sam predobar.To kazes da nitko ne bude povrijedjen
A u sebi moli boga da ga ne nadje jer ne bi zanala sto s njim.Znate kad kaze voljela bi imat decka ko sto si ti. Najusraniji osjecaj
Da me nogirala okrutno tada bih poludio. Jbg još sam joj zahvalan. Kasnije sam navikao kao magarac na batineTo kazes da nitko ne bude povrijedjen
Mozda je problem kod zena kad je frajer predobar prema njima, kaj ja znam.. Ja volim paznju al ja i nisam u veziA kaj kad das cijelog sebe i drzis ju ko.kap vode na dlanu i onda ti dodje nakon nekog vremena i ostavi te bez razloga?
Znaci nema faking razloga, pitas ju 100x i ona kaze neznam, ali bolje je ovako!?
I onda srcedrapajuci emotivni ispadi tipa ovo, ma ti si predobar, prepazljiv, nista tebi ne fali, al bolje je ovako.
Ma sazno sam kaj je na kraju, ali 2 godine kasnije xDMozda je problem kod zena kad je frajer predobar prema njima, kaj ja znam.. Ja volim paznju al ja i nisam u vezi
Koma... Najgore je kad netko padne pod utjecaj drugih... Vjerovati samo sebi i svojoj intuicijiMa sazno sam kaj je na kraju, ali 2 godine kasnije xD
Ugl. sve frendice su joj punile glavu da sam ja mladji i da se pazi da cu ju sjebat kad tad.
Nemam pojma... To ni vrag ne znaja sam htjela samo pizzu i pojela sam pizzuVi ste tak komplicirane, ocete paznju necete paznju ocete dobrog taj je peedobar ocete loseg taj je prelos pa kaj ocete ???
Hocu dobru vezu, obitelj, ali i slobodu i neovisnost.. I da zivim kako hocu al opet da je i on tu...Da me sad pitas sta hocu najiskrenije ti ne bih znala dati odgovor
Hocu da spava samnom al fora mi je i spavati sama jer imam vise mjesta sad ti znaj...Hocu dobru vezu, obitelj, ali i slobodu i neovisnost.. I da zivim kako hocu al opet da je i on tu...
28,5Oprosti, ali koliko imas godina?
Znam da se to ne pita ali kad se tu vec sve iznosi
Il me prcas ili si ozbiljna pa kazes da si granny za mene hahaha
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|