Juciepenn
Well-known member
Koje? One kaj ima terasu u onoj rupi iza u sredini? Ak na tu mislis to mi poznanik drzi.Mogli bi do pivnice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje? One kaj ima terasu u onoj rupi iza u sredini? Ak na tu mislis to mi poznanik drzi.Mogli bi do pivnice
Da, sad izgleda bomba za razliku kak je bilo, zapusteni prostori sve staro odronulo, svaki cosak je smrdio bio isaran.. uzas...Eee nisam prosla kroz centar zaprudja tri godine bar, pet sigurno navecer jbt na sta to lici, dojmilo me se
Bas nekako tuzno i opasno izgleda kvart..neki azilanti ispred konzuma.. Vidim da se jako puno lokala otvorilo novih, prvo sam trazila otvorenu pekaru ali nema pa sam zavrsila kod trovaca...Mogli bi do pivnice
Sad ne radi ulicna rasvjetaDa, sad izgleda bomba za razliku kak je bilo, zapusteni prostori sve staro odronulo, svaki cosak je smrdio bio isaran.. uzas...
Daa oni prodaju tamo za ekipu koja dode po noci pijana i ne zna kaj jede.. Meni je to bilo fora sa 20,sad bas ne al jbg kasno je idem s posla a ne znam kuhatiOtkad sam pojeo neku čiketinu staru tam kod nje i povraco dva dana vise nisam ni krocio. Taj zadnji put smo joj banuli u 4 ujutro mrtvi, nas cca. 10 pjevali joj bezobrazne becarce, ekipa nam je vristala ispred
Tocno, jedino posto nijedan lokal ne radi al kak su puno tog otvorili i obkovili bomba zgledaPa sada je loše, da ne kažem opasno djeluje jer su svi kafići zatvoreni, znaći večina lokala u mraku, pa nije ugodno a nema ni ljudi. Inaće nije loše u centru zapruđa kada sam znao navratiti.
Da ja i neka tri azilantaPa sada je loše, da ne kažem opasno djeluje jer su svi kafići zatvoreni, znaći večina lokala u mraku, pa nije ugodno a nema ni ljudi. Inaće nije loše u centru zapruđa kada sam znao navratiti.
Ma jooj kad se sjetim tog, bilo neke 2014.-te. Ja se derem u pol pet: "Idem kuci iz setoga sela (pa njih devet ponovi zamnom iz sveg glasa), suva kurca i mokrih cipela ( pa oni opet zamnom), suva kurca i mokre obuce, ma to sam mogo imat i kod kuce. Show.. ljudi stoje u redu frajer narucuje i drobi se od smijeha, neznam kak nam tad nije murja dosla..Daa oni prodaju tamo za ekipu koja dode po noci pijana i ne zna kaj jede.. Meni je to bilo fora sa 20,sad bas ne al jbg kasno je idem s posla a ne znam kuhati
Mozart, mod, omega...
Moze naravno, sve se dogovorite sa Anom...Mozem li i ja....
Dali Ana ima oglas na POMoze naravno, sve se dogovorite sa Anom...
Bit ce...Dali Ana ima oglas na PO
HvalaBit ce...
Ali Ana je zauzeta.. Ventura je njen decko...
Mene nitko ovdje neceAli Ana je zauzeta.. Ventura je njen decko...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|