koliko ima?E a sombrero? Ili je prestar
e jbg sad ih nema da ih pitamo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koliko ima?E a sombrero? Ili je prestar
57 brijem da je rekaokoliko ima?
e jbg sad ih nema da ih pitamo
da ništa onda57 brijem da je rekao
Ja donesem materijal i pregacu ti pripremi kuhinjuA jooj ozbiljno nislis? Jao hvalaaa
Ali ja nisam vicna... Ja sam mislila da ces me cekat sa pripremljenom veceromJa donesem materijal i pregacu ti pripremi kuhinju
naručite dostavu i gotovoAli ja nisam vicna... Ja sam mislila da ces me cekat sa pripremljenom vecerom
Ma nee, on bi da ti pripremišAli ja nisam vicna... Ja sam mislila da ces me cekat sa pripremljenom vecerom
Jel znaš napraviti palačinke, ja ću donijeti namazAli ja nisam vicna... Ja sam mislila da ces me cekat sa pripremljenom vecerom
e to je pravi muškaracMa ja cu kuhat, to mora bit top sve, ja skuham ti pripremis stol fino, otvorimo vino, pojedemo nesto, dok je svjeze toplo, popijemo casu vina, mozemo i film neki pogledat ako hoces
Ja cu ti pravit drustvo kad su se svi stisli.
Svaka castMa ja cu kuhat, to mora bit top sve, ja skuham ti pripremis stol fino, otvorimo vino, pojedemo nesto, dok je svjeze toplo, popijemo casu vina, mozemo i film neki pogledat ako hoces
Ja cu ti pravit drustvo kad su se svi stisli.
Najcescenaručite dostavu i gotovo
DaAna, jel kuhas?
Prava zena
Di je sad porše boy da te odvede u megić?Najcesce
kuhanje,muzika bez toga ne mogu ,šetnja ....Prava zena
da ništa onda
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|