Sisata i guzata
Well-known member
A bas je ruzna u faci...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A bas je ruzna u faci...
I ti si mu neki frend...A bas je ruzna u faci...
Nemoj frende, nije to za mene, to je nešto kao Pero PasuljkoZa oldija
Uf jaka...Nemoj frende, nije to za mene, to je nešto kao Pero Pasuljko
Nemoj da plačem, i dobar sam muž
Ali hvala
Što o ŽS misli Amadeus?????
Pa pogle facu..ko da ga upravo prima analno..Nije ružna, zašto?
A zašto samo za Marijolu????
I na drugim fotkama izgleda Ok.Pa pogle facu..ko da ga upravo prima analno..
Bezveze.... Nadem ti deset boljih..I na drugim fotkama izgleda Ok.
Da provjeri kakva jeA zašto samo za Marijolu????
Halo Vnt, pusti SiGy i nećemo nju slušati kad treba procijeniti kvalitetu cura, to je naša muška stvar, nego da li si ti bio kod te mačkice?Pa pogle facu..ko da ga upravo prima analno..
Ne, prvo treba Marijola poslat kojeg ce kasnije ispljuvat sa Paskom... A i mod mu jos nije dao 200 euraHalo Vnt, pusti SiGy i nećemo nju slušati kad treba procijeniti kvalitetu cura, to je naša muška stvar, nego da li si ti bio kod te mačkice?
Nisam, samo jednom sam bio kod tih Euro girls.Halo Vnt, pusti SiGy i nećemo nju slušati kad treba procijeniti kvalitetu cura, to je naša muška stvar, nego da li si ti bio kod te mačkice?
Hajde odvaži se i kreni ti u istraživanje, znaš ono ako ti se ne svidi okret za 180 stupnjeva, a ako je OK sutra recenzija, pa ćemo kolega i ja tvojom utabanom stazomDa provjeri kakva je
Prije cu se ja udati i dobiti troje djece...Hajde odvaži se i kreni ti u istraživanje, znaš ono ako ti se ne svidi okret za 180 stupnjeva, a ako je OK sutra recenzija, pa ćemo kolega i ja tvojom utabanom stazom
Kak može biti ružna?A bas je ruzna u faci...
Ajme, što si otrovna, "ne pljuj u bunar iz kojeg si vodu pila"Prije cu se ja udati i dobiti troje djece...
Pa brate ruzna je... Dok je npr ona Daniela lijepaKak može biti ružna?
A joj ono kad sam išao je bilo neko božićno raspoloženje.Hajde odvaži se i kreni ti u istraživanje, znaš ono ako ti se ne svidi okret za 180 stupnjeva, a ako je OK sutra recenzija, pa ćemo kolega i ja tvojom utabanom stazom
Ne kazem ja nista.. Samo istinuAjme, što si otrovna, "ne pljuj u bunar iz kojeg si vodu pila"
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|