Sisata i guzata
Well-known member
Prijateljstva izmedu vasKraj čega?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prijateljstva izmedu vasKraj čega?
Mi smo iskreniji prijatelji nego ti sa svojim uvlakačima.Prijateljstva izmedu vas
Tako je. Uzalud se trudi da nas posvadi..Mi smo iskreniji prijatelji nego ti sa svojim uvlakačima.
A neke igre igra, prefrigana je.Tako je. Uzalud se trudi da nas posvadi..
T radi sa predumisljajem. Da ti ja ne bi pisao preporuke i recenzije. Hoce te samo za sebe...
Ana mozem li ja...Mozarte smiri se nisi došao da radimo na bebi zato..bok
Ne trosi mene nitko...Konobarica se pravi fina, a pola kafane je preslo preko nje Gazda (Mod) ju redovito troši. A moj drug Ventura davno rijesio ,))))
uh bit će gadnoKonobarica se pravi fina, a pola kafane je preslo preko nje Gazda (Mod) ju redovito troši. A moj drug Ventura davno rijesio ,))))
Uf dobraaaAlo konobarice, dve litre vina za mene i druga
Necu, necu.. Predala sam ga tebiTako je. Uzalud se trudi da nas posvadi..
To radi sa predumisljajem. Kako bi ti ja prestao pisati preporuke i recenzije. Hoce te samo za sebe...
Ne trosim ni ja nikoga...samo sig može trošit druge. nju nitko
Jedan od najgorih gostiju...ali uvijek ostavi dobru baksu i komplimentsamo sig može trošit druge. nju nitko
Svi mi sombrero ponekad zalazimo tamo gdje nam nije mjesto. Zar ne?ne znam zašto ste vas dvojica na onim stranicama haha
P i ja sam tamo a nisam pederSvi mi sombrero ponekad zalazimo tamo gdje nam nije mjesto. Zar ne?
Venturu diraju moji uvlakaci, a di ces goreg od paskaJedan od najgorih gostiju...ali uvijek ostavi dobru baksu i kompliment
Nece ni sombrero ovdje jebat pa je svejedno tuP i ja sam tamo a nisam peder
Daj jednu za oldijaUf dobraaa
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|