Patak
Well-known member
Straight sigica buuuzPasko mi sumnjiv od pocetka, ali sad mi je i ventura
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Straight sigica buuuzPasko mi sumnjiv od pocetka, ali sad mi je i ventura
Straight koji ne prati nogomet. Pajdo ti si peder 1/1Straight sigica buuuz
ja sam romantik tuko))))Koja s tobom hoce smekat jebote..
Onda je Ventura ponovno u neuzvracenoj ljubavi...Straight sigica buuuz
cuj sad to hahaStraight koji ne prati nogomet. Pajdo ti si peder 1/1
Auuuuuuuu vrijedalica....ja sam romantik tuko))))
@Sisata i guzata kako ces odgovoriti na ovo? Imas li ti svog keca u rukavu?ja sam romantik tuko))))
Ja nisam....Ili ti mozda ..............
Nemam snage... Zivjet cu i pustit ga da zivi...@Sisata i guzata kako ces odgovoriti na ovo? Imas li ti svog keca u rukavu?
Reko bi teca gambino s jelenom karleusom imas keca u rukavu i dzokera u dzepu.Nemam snage... Zivjet cu i pustit ga da zivi...
ma sigica je zakonAuuuuuuuu vrijedalica....
pusaNemam snage... Zivjet cu i pustit ga da zivi...
Lavlje srce, muda Al Pacino...Reko bi teca gambino s jelenom karleusom imas keca u rukavu i dzokera u dzepu.
Tko, patak... Ne muci me vec me nervira...Live and let live ali zasto te muci toliko .... ponavljam opet ja idem duboko ...
Ventura je s tim potezom napravio sah matTko, patak... Ne muci me vec me nervira...
On je pobjegao i ostavio nam patka da nas unisti...Ventura je s tim potezom napravio sah mat
Aa Ventura?? Ma ne muci mene Ventura.. To sasvim sigurno....Ne ... tvoj projekt
Ma do sad sam na samo jednu osobu stavila ignoriraj u zaru prepirke ali sam brzo maknulaOnda mute na perad i nemaš problema
Sig zvana mekano srceMa do sad sam na samo jednu osobu stavila ignoriraj u zaru prepirke ali sam brzo maknula
Tel: 064/677-677
|
|
|
|